bloomon presenteert exclusieve Moederdagbos

Bestel vanaf de bank een van de mooiste bos bloemen voor je moeder!

01 Mei 2019

Online bloemenservice bloomon heeft voor alle moeders een exclusieve Moederdagbos ontwikkeld. Geen standaard moederdagboeket, maar een eigentijds ontwerp dat een verrijking is voor elk interieur.

Deze is voor je moeder

Van ingetogen tot openhartig en van veelzijdig tot flamboyant: moeders zijn er, net als bloemen, in alle soorten en maten. Speciaal voor Moederdag heeft bloomon voor elk type moeder de perfecte bloem uitgezocht en ze een plek gegeven in de speciaal ontworpen moederdageditie van de Cadeaubos Deluxe. Met de campagne ‘Deze is voor je moeder’ brengt bloomon een ode aan de alleskunner, de gangmaker, de levensgenieter, de supporter en de luisteraar.

Style Director Anton van Duijn:

“Onze speciaal ontworpen Moederdagbos is een kleurrijke en sprankelende bos, gevuld met een romantische campanula, vurige celosia, een energieke gladiool, elegante allium en de flamboyante pioenroos, de eerste van het seizoen.”

De Cadeaubos Deluxe

Naast het ontvangen van bloemen op abonnementsbasis is het met de Cadeaubos Deluxe ook mogelijk om eenmalig iemand te verrassen. Elke acht weken ontwerpen de bloemstylisten van bloomon een nieuw design dat je - anders dan het reguliere bloemenaanbod van bloomon - vooraf al kunt bekijken. De Cadeaubos Deluxe is een (luxe verpakte) extra rijk gevulde bos en wordt met persoonlijk kaartje in een cadeaubox thuisbezorgd. Van een lief gebaar op Moederdag tot een last minute verjaardagsverrassing: met de Cadeaubos Deluxe biedt bloomon een exclusief cadeau voor elke gelegenheid.

Bestellen vanaf de bank

Iedereen die zijn moeder (suikertante of oppasmoeder) wil verrassen, kan de exclusieve moederdageditie van de Cadeaubos Deluxe eenvoudig bestellen op moederdag.bloomon.nl (zolang de voorraad strekt). De Moederdagbos kost € 34,95 en wordt als postpakket geleverd. Een bos die voor 19.00 uur is besteld, kan de volgende dag al worden bezorgd (woensdag t/m zaterdag geen bezorgkosten). Bezorging op Moederdag is ook mogelijk: kosten voor bezorging op zondag bedragen € 4,95.

 

Reacties