Bloomon lanceert luxe cadeaubossen voor eenmalige bezorging

Online bloemenservice bloomon verrast nu ook je moeder of jarige zus

24 Februari 2019

Na een succesvolle pilotfase van de Cadeaubos Deluxe is online bloemenservice bloomon nu officieel toegetreden tot de cadeaumarkt. Naast het ontvangen van bloemen op abonnementsbasis is het mogelijk om eenmalig iemand te verrassen met een exclusieve bloomon cadeaubos: stijlvol, modern en extra rijk gevuld met de beste bloemen uit het seizoen.

Elke acht weken ontwerpen de bloemstylisten van bloomon een nieuw design van de Cadeaubos Deluxe. Anders dan het reguliere bloemenaanbod van bloomon kun je de Cadeaubos Deluxe vooraf al bekijken. Van een liefdesverklaring op Valentijnsdag, een lief gebaar op Moederdag tot een last minute verjaardagsverrassing: met de Cadeaubos Deluxe biedt bloomon een exclusief cadeau voor elke gelegenheid. Founder en CEO Patrick Hurenkamp: “Met de Cadeaubos Deluxe spelen we in op de toenemende vraag van onze klanten om een bloomon bos eenmalig cadeau te kunnen geven. De toevoeging van de Cadeaubos Deluxe aan ons reguliere aanbod sluit perfect aan bij onze missie: happiness verspreiden met bloemen.”

De Cadeaubos Deluxe is makkelijk en snel online te bestellen en komt met een persoonlijk kaartje. De bos wordt luxe verpakt en als postpakket geleverd. Een bos die voor 19.00 uur is besteld, kan de volgende dag al worden bezorgd (woensdag t/m zaterdag). De Cadeaubos Deluxe kost € 34,95 inclusief bezorgkosten.

Reacties