Blomus gieter Colibri - als een vogel

Met veel passie en artistieke finesse ontwierp Luca Galmarini voor blomus een gieter, die lijkt op een vogel met een spitse snavel.

12 Februari 2021

De kleine gieter heet Colibri. De inhoud is precies één liter, genoeg om je planten water te geven. Met eigenzinnigheid en sculpturale verbeeldingskracht vertaalt Luca Galmarini het langwerpige lichaam en de slanke snavel van de zoemende vogel in een gieter, waaruit rustig en langzaam water wordt gegoten. De gieter is gemaakt van gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in vijf kleuren: steel grey, lily white, mourning dove, bark en nomad.

Een echte natuurliefhebber

Luca Galmarini is de ultieme natuurliefhebber die de natuur observeert en deze gebruikt als inspiratie voor zijn ontwerpen. Hij leeft volledig geïsoleerd in de bergen van Italië, waar hij geniet van de ongerepte natuur in zijn eigen tuin. Een tuin die naast alledaagse groenten, fruitbomen en vaste planten ook een indrukwekkende collectie tropische planten bevat. Vanwege het inzicht en de kennis van Galmarini over de natuur, was het voor blomus gemakkelijk om een ??samenwerking aan te gaan, omdat het bedrijf ambities heeft om zijn outdoor collecties en activiteiten uit te breiden.

Colibri is verkrijgbaar bij de blomus dealers en via blomus.com

Meer van Blomus
Reacties