5 creatieve tips voor een Oud en Nieuw feest

Knal jij het nieuwe jaar bij jou thuis in? Wij hebben wat creatieve ideeën voor je op een rijtje gezet om het feest helemaal af te maken! 

Lenette Hermsen 27 December 2018

1: Confetti!

Geef je gasten een handje confetti voor de klok 00:00 slaat. Op het moment dat jullie het nieuwe jaar inluiden, kunnen al je gasten met de confetti gooien. Ziet er leuk uit en zijn mooie fotomomenten! 

2: Photobooth

Maak een kleine photobooth in de woonkamer. Doe dit door een leuk doek of slingers aan de muur te hangen. Haal leuke probs, zoals hoedjes of andere photobooth accessoires en poseren maar! Tip: Maak een unieke hashtag aan met je vrienden. Post de foto's onder deze hashtag op bijvoorbeeld Instagram, zodat je alle foto's in één oogopslag kunt zien.

Bron: PartyDelights

3: Spelletje

Er bestaan heel wat spellen die je kunt spelen tijdens nieuwjaar. Je kunt het echter nog leuker maken door een speciaal nieuwjaar spel te spelen. Maak kaarten die het gehele jaar samenvatten. Denk aan: noem het mooiste moment van het jaar of welke vrienden heb je allemaal dit jaar ontmoet? Hierdoor haal je meteen alle leuke herinneringen op en sluit je het jaar mooi af!

4: Goud en zilver

Verkleed je huis aan met goud- en zilverkleurige versiering. Koop gouden en/of zilveren ballonen en slingers bij de Hema en versier je gehele huis ermee! Dit geeft een extra nieuwjaarstintje. 

Bron: The Suburban Mom 

5: Klok van ballonen

And last but not least... maak een klok van ballonen. Gebruik een marker en pomp de ballonen op met helium (of plak ze vast aan de muur). Prik na elk uur een balloon kapot, totdat je bij de laatste bent! In de '12' balloon is het nog een extra leuke touch om er confetti in te doen. 

We wensen je alvast een gelukkig nieuwjaar en hopen je in 2019 weer te mogen inspireren met onze artikelen! 

Reacties