Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Wandpanelen voor bijna elke kamer in huis!

Er zijn veel verschillende manieren om een feature wand te creëren in een lounge of woonkamer. Lees hier meer.

Wanden zijn altijd een integraal onderdeel geweest van onze huizen, waardoor we een blanco canvas hebben om onze interieur ruimtes aan te passen. De feature wand is vaak het meest interessante deel van elke kamer, niet alleen omdat het de plek is waar je favoriete schilderij of kunstwerk hangt, maar ook vanwege de mogelijkheid om als middelpunt te fungeren.

De muur tegenover de ingang wordt vaak de ‘feature’ wand genoemd en krijgt daardoor de meeste aandacht, zowel qua visuele interesse als qua decoratie.

Als het gaat om het kiezen van een afwerking voor de wandbekleding, is er de voor de hand liggende optie om de feature wand in een contrasterende kleur te schilderen of te behangen, maar deze opties passen niet altijd bij elk interieurontwerp.

Voor een meer moderne interieurstijl kunt u overwegen om houten wandpanelen te gebruiken. De collectie van Aku Woodpanel is minimalistisch in het uiterlijk, maar het is de perfecte manier om de muren in uw huis te transformeren, en het is geschikt voor bijna elke kamer!

Aku wandpanelen in een woonkamer of lounge

Er zijn veel verschillende manieren om een feature wand te creëren in een lounge of woonkamer, afgezien van het kiezen van de meest voor de hand liggende wand die tegenover u staat. De kans is groot dat u een televisie in deze kamer heeft, er kan een open haard zijn of vaak beide! Gewoonlijk staat de belangrijkste bank of zitplaats tegenover één van deze, waardoor het van nature de wand wordt waar de aandacht op gericht is.

Aku wandpanelen zijn perfect te gebruiken op een tv-wand als achtergrond voor optimaal, ongestoord kijken. Het is ook geschikt als omlijsting voor een volledig ingebouwde open haard of op de verdiepte wanden rondom een open haard.

Aku wandpanelen in de slaapkamer

Met de meerderheid van de aku panelen  zijn beschikbaar met akoestische geluidsisolerende eigenschappen, kan het een alternatief slaapmiddel zijn voor lichte slapers!

Aku wandpanelen zijn veelzijdig in gebruik en zal persoonlijkheid en stijl toevoegen aan een slaapkamer, of het nu wordt gebruikt om een hele wand in de kamer te bekleden, of als een opvallend hoofdeinde.

Aku wandpanelen in de keuken

In plaats van te kiezen voor een meer conventionele optie zoals tegels, kan aku wandpanelen in de keuken worden gebruikt, zolang het oppervlak niet in direct contact staat met water.

Als alternatief, maar even opvallend, kan aku wandpanelen worden gebruikt aan de onderkant van een ontbijtbar als een fantastische visuele toevoeging, terwijl het ook enige veerkracht biedt tegen mogelijke stoten van de voeten van mensen die gaan eten of drinken!