Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Houten wandpanelen voor commerciële interieurs

Een veelzijdige en duurzame keuze kiezen voor commerciële interieurs? Lees hier meer.

Als het gaat om interieurontwerp, is een product dat geschikt is voor uw huis niet altijd geschikt voor kantoor. Maar in het geval van houten wandpanelen, is het antwoord een volmondig ja!

Duurzaam en stijlvol

In tegenstelling tot veel andere producten op de markt, zijn aku panelen perfect geschikt voor commerciële ruimtes. Het gebruik van houten panelen voegt textuur toe aan de muur, waardoor de ruimte visueel aantrekkelijk en warm aanvoelt.

Robuust en onderhoudsvriendelijk

In commerciële ruimtes, zoals een bar, restaurant of café, is er vaak veel verkeer. Het gebruik van houten panelen zorgt ervoor dat beschadigingen aan de wand nauwelijks opvallen, in tegenstelling tot schade aan verf of behang. Het is een robuust en onderhoudsvriendelijk materiaal dat geschikt is voor alle soorten commerciële interieurs.

Akoestische eigenschappen

Naast het visuele aspect bieden houten wandpanelen ook akoestische voordelen. Met name de collectie van Aku Woodpanel biedt een unieke akoestische laag die ontworpen is om geluidsoverdracht te verminderen. Dit maakt het een ideale wandbekleding voor bijvoorbeeld iedere commerciële ruimte.

Duurzaamheid

Een ander groot voordeel van de collectie is de duurzaamheid. De panelen zijn gemaakt van 3-zijdig houtfineer, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een lange levensduur van het product. Het is een duurzame en verantwoorde keuze voor elke commerciële ruimte.

Conclusie

Al met al zijn houten wandpanelen een uitstekende keuze voor commerciële interieurs. Naast de visuele aantrekkelijkheid bieden ze ook akoestische voordelen, zijn ze onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Aku Woodpanel biedt een divers assortiment aan houten wandpanelen die geschikt zijn voor elke commerciële ruimte en er zijn altijd samples te bestellen.