Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Een prachtige wandbekleding creëren in enkele stappen

Houten wandbekleding is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om je huis te decoreren. Lees hier meer.

Als het gaat om het decoreren van het interieur van je huis, hebben de meesten van ons waarschijnlijk weleens een muur of kamer geverfd, terwijl sommigen zelfs behangen hebben. Verf is de keuze van velen omdat je eigenlijk niet fout kunt gaan, terwijl bij behangen zeker een bepaald niveau van vaardigheid vereist is!

Houten wandbekleding biedt een alternatief voor beide. Het heeft sinds de jaren 70, toen het voor het eerst op de markt kwam, een enorme populariteit gekend en de kans is groot dat de meesten van ons nog nooit houten wandbekleding hebben geprobeerd, en dat is als je er al van hebt gehoord!

Mensen zijn vaak bang om iets nieuws te proberen, omdat het onbekende ons kan afschrikken. Dus in plaats van iets anders te proberen dat ons uit onze comfortzone haalt, blijven we meestal bij de vertrouwde route! Het kan zijn dat je niet weet welke reeks of afwerking je moet kiezen, of hoeveel je er voor nodig hebt in jouw kamer. Daarbij helpen wij jou.

Kies jouw wandpaneel

Aku Woodpanel biedt wandpanelen aan met een fantastische stijlvolle uitstraling. De wandpanelen hebben een handig voordeel, dat zijn de akoestische eigenschappen. Wij hebben een uitgebreide selectie van moderne en rustieke houtafwerkingen.
Dus of je nu op zoek bent naar een heldere en kleurrijke wand, of een subtiele, donkere of warme houtkleur, wij willen je helpen om jouw woning mooi te maken. Bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer.

Waar plaats je het?

Hoewel de meeste mensen ervoor kiezen om een muur of kamer, of zelfs een plafond, te bekleden met houten panelen, is het ook mogelijk om simpelweg een gedeelte van een muur te bekleden met de aku panelen. Het bekleden op deze manier werkt volgens de theorie van 'less is more' en het levert zeker op het gebied van stijlvolle uitstraling! Van verlichte breedtes in bescheiden hoeken tot feature TV-achtergrondwanden, de mogelijkheden van Aku Woodpanel zijn eindeloos.

Meet de muren op

Als je weet waar je de aku wandpanelen wilt installeren, moet je het oppervlakte meten en berekenen hoeveel panelen je nodig hebt.

Muren voorbereiden

Nu je de juiste producten hebt gekozen en de hoeveelheid panelen hebt berekend, is het tijd om de muren voor te bereiden. In tegenstelling tot conventioneel schilderen, vereist het aanbrengen van houten wandpanelen niet dat de muuroppervlakte perfect is. In feite kan wandbekleding zelfs de meest oneffen oppervlakken camoufleren. Zolang de muur stevig is en eventuele scheuren en gaten zijn opgevuld, hoef je de muur niet terug te schuren tot een gladde afwerking.

Bevestigen

Nu ben je klaar om de aku wandpanelen aan de muur te bevestigen. Dankzij de eenvoudige installatie-instructies die bij de panelen worden geleverd, is het aanbrengen van aku wandpanelen een koud kunstje en kan het in een paar uur tijd gebeuren!

Je kunt ervoor kiezen om de panelen van wand tot wand te monteren voor een naadloze uitstraling, of je kunt een gedeelte van de muur bekleden om een stijlvolle accentmuur te creëren. Het is ook mogelijk om aku panelen op het plafond te installeren voor een verbluffend resultaat. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met de montage.

Of je nu een professionele klusser of een beginner bent met Aku Woodpanel kan je gemakkelijk en snel een prachtige houten wandbekleding installeren. Dus waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete wandpanelen van Aku Woodpanel, bereken de hoeveelheid panelen die je nodig hebt, bereid de muren voor en begin met het transformeren van je ruimte met deze fantastische wandbekleding.

Kortom, houten wandbekleding is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om je huis te decoreren. Met aku panelen is het gemakkelijk en betaalbaar om deze trend naar jouw huis te brengen. Volg deze eenvoudige stappen en creëer een verbluffende wandbekleding waar je jarenlang van kunt genieten!