Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Houten wandpaneel ideeën voor jouw kantoor

Het belang van kantoor ontwerp en decoratie. Lees hier meer.

Het is geen geheim dat ongelukkige werknemers bedrijven veel geld kosten. Dus wat kun je doen om medewerkers zich gelukkiger en gewaardeerd te laten voelen? Een geweldige manier om mensen meer tevreden te maken op het werk is door een prettige werkomgeving te bieden. Een positieve werkomgeving bevordert de moraal van het team, het behoud van medewerkers en de algehele productiviteit. Maar het gaat niet alleen om hoe collega's en managers met elkaar omgaan; de fysieke omgeving speelt een essentiële rol in de tevredenheid van medewerkers.

Het belang van kantoor ontwerp en decoratie

Uit een onderzoek is gebleken dat kantoor ontwerp en decoratie aanzienlijk van invloed zijn op hoe medewerkers zich voelen over hun baan. Zo beschouwt 97 procent van de respondenten hun werkplek als een symbool van waardering door hun werkgever, volgens een enquête van Management Today magazine. Toch onthulde bijna de helft van de mensen dat het interieur en het ontwerp van hun werkplek geen persoonlijkheid hebben, en slechts één op de vier respondenten zou trots zijn om hun kantoorruimte aan familie en vrienden te laten zien!

Dus, hoe kun je van jouw kantoorruimte een plek maken waar je echt trots op kunt zijn?

Installeer kantoor wandpanelen

Het installeren van kantoor wandpanelen is een geweldige manier om elke werkplek te transformeren in een inspirerende en gastvrije omgeving. Ze zijn zakelijk te bestellen en hebben een makkelijke montage. Kantoor wandpanelen hebben veel voordelen:

Eenvoudige installatie

Aku panelen zijn eenvoudig te installeren. De panelen kunnen rechtstreeks op de muur worden geschroefd of bevestigd worden met behulp van akoestisch vilt om geluidsabsorptie te vergroten. Daarnaast kunnen de panelen ook rechtstreeks op plafondbalken worden geschroefd, waardoor jouw kantoorruimte een uniek tintje krijgt.

Geluidsabsorptie

Bij Aku Woodpanel bieden we een ruime selectie van houten wandpanelen met geluidsabsorberende eigenschappen. Kantoren kunnen behoorlijk luidruchtig worden, vooral als medewerkers veel tijd aan de telefoon doorbrengen. Onze akoestische houten wandpanelen zorgen voor superieure geluidsabsorptie van klasse A, waardoor storend geluid in het kantoor wordt verminderd.

Uiterlijk

Ten slotte zien houten wandpanelen er geweldig uit in zowel commerciële als residentiële ruimtes. Dus als je jouw kantoorruimte een broodnodige make-over wilt geven, overweeg dan om enkele houten wandpanelen aan te schaffen. Houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen.