Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Geef je slaapkamer een make-over met houten wandpanelen

Als een van de volgende scenario's je bekend voorkomt, is het tijd om actie te ondernemen! Lees hier meer.

Als je slaapkamer betere dagen heeft gekend en toe is aan een make-over, ben je hier aan het juiste adres! Misschien is het een kamer die dringend moet worden bijgewerkt, ben je onlangs verhuisd en kun je die ooit modieuze 'alles past bij elkaar' bloemrijke kleurenschema of de lambrisering niet meer aan. Misschien zijn de muren zelf in slechte staat en zal geen enkele fijne oppervlaktevuller ze geschikt maken voor decoratie?

Als een van deze scenario's bekend voorkomt, is het tijd om actie te ondernemen!

Houten wandpanelen zijn een geweldig alternatief voor conventionele muurverf. Naast het feit dat het mooi en tastbaar is, is het een materiaal dat warm aanvoelt. Ongeacht hoeveel pogingen er worden gedaan om de uitstraling van echt hout na te bootsen, is de charme van hout zeker zijn nerf!

Aku panelen zijn een van onze meest populaire houten wandpaneel reeksen. Naast het feit dat het visueel aantrekkelijk is, is het een ongelooflijk veelzijdig product dat geschikt is voor zowel muren als plafonds!

In combinatie met zijn universele aantrekkingskracht is een aku paneel verkrijgbaar met akoestische geluidsreductie-eigenschappen. Deze optionele keuze betekent dat je nu je muren op een trendy manier kunt bekleden, terwijl je geluidsoverdracht vermindert en zelfs enkele thermische isolerende eigenschappen toevoegt!

Elk aku paneel, ongeacht of je wel of niet voor de akoestische achtergrond kiest, bestaat uit een reeks fineerstrips. Deze kunnen vervolgens gemakkelijk worden gesneden om functievolle volledige hoogtepanelen te creëren, gevormd om een hellend plafond te accommoderen, achter het bed te passen en vervolgens over het plafond te gaan, of om een op maat gemaakt kenmerkend hoofdeinde te creëren.

Hoe je de aku wandpanelen installeert kan van invloed zijn op de perceptie van de grootte van de kamer. Een smalle slaapkamer kan breder lijken als de panelen horizontaal worden geplaatst en evenzo zal een slaapkamer met een laag plafond groter lijken als de planken verticaal worden geïnstalleerd!

Dus, geef je slaapkamer deze zomer een make-over met houten wandpanel van Aku Woodpanel!