string(1) "a"

Umo Art Gallery: de kracht van fotokunst!

De foto’s van Umo Art Gallery zijn een laagdrempelige manier om kunst in huis te halen. Iedereen vindt hier wel een afbeelding die hem of haar aanspreekt.

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Umo Art Gallery heeft een enorme collectie foto’s van galeriekwaliteit. Het team van Umo Art Gallery zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Museumkwaliteit is de standaard. Wij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten.

De werken van Umo Art Gallery bevatten uiteenlopende onderwerpen, van Wildlife, etnische portretten, vrouwelijk schoon, abstracte vormen, architectuur indrukwekkende landschappen tot kunstwerken van de Hollandse Meesters. Zo kunt u onder andere de bruisende boulevard van Miami aan de muur hangen, maar ook een echt Hollands zeezicht behoort tot de mogelijkheden.

Gratis Photoshopservice

Persoonlijke service staat bij Umo Art Gallery ook hoog in het vaandel. Zo bieden wij de mogelijkheid de gewenste werken vooraf in de betreffende ruimte te zien middels de gratis Photoshopservice. Op deze manier krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw ruimte. Ook hangen wij de panelen bij aflevering direct bij u op indien gewenst. Zo heeft u geen zorgen over de verpakking en het vervoer en bent u er zeker van dat de panelen goed hangen.

Topkwaliteit

Om topkwaliteit te bieden en kleurvastheid te garanderen, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en twee afwerkmogelijkheden: verlijmen op plexiglas en inlijsten met passe-partout. Bij de afwerking met plexiglas wordt de gewenste foto verlijmd met siliconen op een aluminium plaat. Deze plaat wordt ook wel dibond genoemd. Het plexiglas paneel is in totaal 6 millimeter dik, kwalitatief hoogstaand en behoudt zijn kleuren voor lange tijd. Deze productiemethode wordt veelal gebruikt in musea en galerieën.

Extra diepte met fotokunst op plexiglas

Doordat de door u gekozen foto achter plexiglas wordt geplaatst krijgt het kunstwerk nog meer diepte. U heeft het gevoel dat u als het ware ín de foto kunt stappen. Maar hoe kan het dat plexiglas kunst er zoveel indrukwekkender uitziet dan een kunstwerk in een lijst? Door het verlijmen van uw kunst op plexiglas krijgt de foto een extra dimensie, en dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas. De kleuren zien er scherper uit, haast briljant, en er is sprake van een optimale dieptewerking, en daarmee contrast. Kortom: uw foto art zal er net dat beetje indrukwekkender uitzien.

Uw fotokunst laten verlijmen op plexiglas

Heeft u de foto gevonden die perfect past aan uw wand? Laat deze dan verlijmen op plexiglas om er een echte eyecatcher van te maken. Bestel uw foto kunst snel en eenvoudig online, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Actie bij Umo Art Gallery

Nu gratis transportkosten bij bestelling van onze fotokunst!

Contact

Bekijk de gehele collectie op www.umoartgallery.com of neem contact op via: info@umoartgallery.com.

 

Reacties