Foto: Office_room

LG lanceert 'ARTCOOL Gallery': een revolutionaire airco met ingebouwd LCD-scherm

Met de introductie van de nieuwe ARTCOOL Gallery Premium & Special airconditioner schept LG Electronics (LG) de voorwaarden voor een elegante en comfortabele leefomgeving

24 Juni 2024

Met een 27-inch LCD-scherm en upgradebare opties kan de nieuwe airconditioner gepersonaliseerde content weergeven die past bij elk seizoen. LG’s ARTCOOL Gallery Premium presenteert visuele content op een helder LCD-scherm dat voorzien is van een sober, maar elegant frame, zodat het lijkt alsof er een ingelijst kunstwerk aan de muur hangt in plaats van een geavanceerde LG airconditioner.

Met de LG ThinQ-app kunnen gebruikers kiezen uit een uitgebreid aanbod van fraaie statische en geanimeerde afbeeldingen - of kiezen uit hun favoriete familiefoto's - en een nieuwe animatie op het display laten weergeven als ze behoefte hebben aan variatie. Het nieuwe model kan eenvoudig beheerd worden met de slimme afstandsbediening of via een mobiele app1. Hiermee kunnen gebruikers instellingen en functies kiezen en de status van het apparaat real time vanaf elke locatie controleren. Met de functionaliteit Screen Mirroring kunnen gebruikers het scherm van hun smartphone met de airco delen en hun favoriete content - zoals YouTube-video’s en andere visuals2 - op het 27” scherm projecteren.

Ook is het mogelijk de ruimte te verfrissen met behulp van de LG ThinQ-app. De ARTCOOL airconditioner biedt een uiterst energie-efficiënte koeling en verwarming met behulp van LG's DUAL Inverter Compressor™ en driekanaals indirecte airflow. Ook levert de airconditioner maximale hygiënische prestaties met behulp van de AI Dry™-functionaliteit. Hiermee kan de optimale droogtijd automatisch worden ingesteld op basis van de gebruikstijd en geselecteerde modus en wordt al het vocht dat zich heeft gevormd, verwijderd. Ook kan het bodemrooster van de airconditioner eenvoudig verwijderd en gereinigdworden en is het model voorzien van een afdekking die de installatie vergemakkelijkt. De ARTCOOL Gallery is uitgerust met LG’s DUAL Inverter Compressor en verbruikt tot 70 procent minder energie dan een conventionele airconditioner voor woningen.4 De driekanaals luchtstroom van het nieuwe model zorgt voor indirecte luchtstromen die geschikt zijn voor elke ruimte. De nieuwe ARTCOOL Gallery helpt daarnaast bij het creëren van een geluidsarm en comfortabel binnenklimaat, doordat het functioneert met geluidsniveaus van slechts 20 decibel.

Met de lancering van de ARTCOOL Gallery en de DUALCOOL Premium versterkt LG Benelux haar leidende positie in de consumenten- en mid-zakelijke markt door de lancering van een aantal nieuwe premium modellen. Met volumemodellen, zoals de Standard Plus, heeft LG al een dominante positie in Nederland; met de introductie van deze kwalitatief hoogwaardige modellen verwacht zij ook in het premium segment een leidende positie te verwerven.

Reacties