Foto: cristalline muurbekleding graham en brown aangepast

Graham en Brown Kelly Hoppen

De nieuwe collectie muurschilderingen van Kelly Hoppen voor Graham en Brown is geïnspireerd door de ruwe en pure schoonheid van de natuur.

De Crystalline-muurschildering viert de elementen en past zich aan de lineaire vormen van organische mineralen aan om zo een etherische en stijlvolle wand te creëren. De delicate structuur van het materiaal wordt tot leven gebracht met het elegante kleurenpallet van de nieuwe verfcollectie die binnenkort wordt gelanceerd.

“Ik wilde de mooie elementen van de natuur in de huizen van mensen brengen en zo een interieur met veel impact creëren op grotere schaal. Van antieke bloemen en grafische elementen, getekende bloemenprints, tot grijze mineralen en kant, deze ontwerpen zijn gebaseerd op naturel tinten en hun diversiteit zal iedere woning complementeren.

De collectie wordt gelanceerd in het voorjaar 2018. De Crystalline muurschildering is vergezeld van een moderne trompe l’oeil, een patroon van kant en een monochrome bloemenprint. Alle ontwerpen zijn exclusief voor Graham & Brown.

Reacties