Foto: Nieuwe-kleur-Eternal-Noir-in-de-Silestone-collectie

Nieuwe kleur Eternal Noir in de Silestone® collectie

Silestone® by Cosentino lanceert een nieuwe kleur voor de Eternal collectie.

Eternal werd in 2017 ontwikkeld om ons opnieuw te laten genieten van de esthetiek van marmer, dit prachtige natuursteen staat symbool voor het erfgoed van Cosentino.

Eternal Noir is de naam die aan de nieuwe kleur van Silestone® is gegeven, ze is gecreëerd als antwoord op de marmertrend. De tijdloze natuurlijke schoonheid van marmer heeft ervoor gezorgd dat dit een grote trend is binnen het interieurdesign.

Eternal Noir heeft een asymmetrisch ontwerp dat geïnspireerd is op de pure elegantie van natuursteen. De zwarte afwerking is subtiel, straalt klasse uit, en de intense, spectaculaire witte adering met een subtiele warme gloed spreekt een breed publiek aan. Eternal Noir is een krachtige kleur die perfect past in een donker interieur.

De exclusiviteit van natuursteen wordt in deze serie versterkt door Silestone®. De natuurlijke afwerkingen zijn niet alleen mooi, maar ze bezitten ook de geavanceerde technische eigenschappen die alleen Silestone® kan garanderen. Eternal Noir is vervaardigd met behulp van de innovatieve N-Boost-technologie, die zorgt voor intensere kleuren en een buitengewone glans, en die vooral de dagelijkse reiniging en het onderhoud makkelijker maakt.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.cosentino.nl 

Reacties