Foto: Occhio_marmer

Occhio - Marmer - een tijdloos statement

Het gebruik van marmer weerspiegelt de huidige tijdsgeest en is alomtegenwoordig in de huizen van veel smaakmakers.

03 Juli 2024

"Ik hou van de marmertrend die momenteel heerst. Of het nu gaat om meubels of accessoires, zoals een onderzetter, een dienblad of zelfs een hele salontafel. Dit geweldige materiaal geeft een ruimte echt persoonlijkheid."

Californische interieurexpert Jenni Kayne vertelde eerder dit jaar aan Vogue.com dat marmeren meubels en accessoires de ultieme interieurtrend zijn voor 2024. Het gebruik van marmer weerspiegelt de huidige tijdsgeest en is alomtegenwoordig in de huizen van veel smaakmakers. Dankzij de bijzondere textuur en unieke marmering maakt dit materiaal altijd een individueel statement, dat bovendien kan worden uitgebreid met textuur en kleur.

Occhio maakt in de Edizione Lusso vakkundig gebruik van de bijzondere eigenschappen van marmer.

Geïnspireerd door de natuur, samengesteld door Occhio

Met de Edizione Lusso presenteert Occhio de exclusieve versie van de Mito-serie. Geïnspireerd door de natuur zelf, combineert het de unieke ontwerptaal van Occhio met natuurlijke materialen en kleurenpaletten voor zintuiglijke ervaringen. Edizione Lusso drukt zich uit in drie stijlwerelden, elk gekenmerkt door de keuze van het gebruikte marmer voor de voet van de armatuur:

Caldo - Scuro - Vivo

Caldo
Een inspirerend evenwicht - voor alle zintuigen: Marrone Emperador-marmer, Ascot-leer in de kleur "Marrone" en het "Phantom"-oppervlak smelten bij Caldo samen tot een heerlijk warme symbiose.

Scuro
De mystiek van de duisternis - met magische aantrekkingskracht: Scuro combineert Nero Marquina-marmer met Ascot-leer in de kleur "Nero" en het oppervlak "Black Phantom" om een donkere, expressieve en oneindige intensiteit te creëren.

Vivo
Levendige elegantie – dankzij de magie van groen marmer: Vivo combineert Verde Guatemala-marmer met Ascot-leer in de kleur “Grigio” en het mysterieus iriserende “Phantom”-oppervlak, waardoor een tropische, sensuele ervaring ontstaat.


Persoonlijke luxe

Bovendien kunnen het marmer, het leer en de kop van de armaturen individueel worden samengesteld en afgestemd op ieders smaak. Elk stuk is uniek: elke armaturenvoet wordt uit één stuk marmer gesneden om de gewenste marmering te garanderen. De interactie van deze componenten creëert het unieke karakter van Edizione Lusso.

www.occhio.com

Reacties