Maak kennis met Designers Walls

Wij zijn een ontwerp-team dat totaal verslingerd is aan alles wat met een opvallend interieur te maken heeft.

22 December 2019

Om de sleur te doorbreken, maken wij gedurfde keuzes voor het interieur. Voor elke doelgroep bieden wij een mix aan van vernieuwende merken, collecties en producten voor wand en vloer. 

Met grote regelmaat voegen we nieuwe creaties en producten toe, geïnspireerd op de laatste trends. Online te bewonderen of in onze showroom! 

Average is out, Awesome is in

Ons motto is: “Average is out, Awesome is in“ (alledaags is uit, adembenemend is in). Wij vinden dat de personality van de klant altijd centraal moet staan in het interieur! Het gebruik van karaktervolle kleuren, mooie patronen en beautiful eyecatchers speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Het is toch superfijn om thuis te komen in een woning die jouw unieke stijl van warmte, moed en happiness weerspiegelt. Je mag dat groots laten zien aan de wand en op de vloer!

Ontzorgen!

Het team vind het heerlijk om dingen voor de klant te ontwerpen of op te lossen. Advies geven? Op maat maken? Een visuele impressie zien? Behanger nodig? No Problem! Gaan we regelen, daar krijgen wij juist energie van! 

Voor zowel Consument als Hospitality-branche

Of het nu om een kleine inrichting gaat of een groot totaalproject, wij van Designers Walls vinden dat iedere klant van start tot finish, echte service verdient. Wij werken voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt, voor interieur-stylisten, winkels, hotels, horeca, architecten, etc. Wij leveren kwalitatieve en duurzame materialen zowel geschikt voor consumentengebruik als voor de hospitality-branche. 

 “Average is out, Awesome is in"
   -  
Team Designers Walls
www.designerswalls.com
 

Reacties