Foto: Wonen_nl_greenwall

Greenwall de nieuwe interieur trend in een moderne ruimte.

Een Greenwall is een wand of muur die volledig word bedekt met hoogwaardige kunstbeplanting.

Adine 14 Maart 2023

Een Greenwall is een wand of muur die volledig word bedekt met hoogwaardige kunstbeplanting. Deze groene wanden van Peter van Son Interieurobjecten voorzien elke ruimte direct van een fijne sfeer en goede akoestiek. Het bladmateriaal in combinatie met ons oog voor detail geven keer op keer een prachtig resultaat. Een greenwall zorgt voor een mooier en gezonder leefklimaat. Met een greenwall is het mogelijk om op een klein oppervlakte veel groenbeleving toe te voegen. Greenwalls zijn volledig onderhoudsvrij en voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidseisen.

Onze greenwalls worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Onze styliste komt kosteloos bij u langs om uw ruimte te bekijken en u te adviseren in de keuze voor een greenwall en de vele mogelijkheden op het gebied van beplanting. Ons team ontwerpt en ontwikkelt de greenwall volledig naar uw wensen. De basis van de greenwalls bestaat uit akoestische schuimplaten die ook de isolatie en akoestiek verbeteren. In deze schuimplaten wordt handmatig een vooraf bepaald assortiment aan kwalitatief zeer hoogwaardige kunstbeplanting geplaatst.

Een van de meest unieke kenmerken van de greenwall is de mogelijkheid om hem te vullen met een breed scala aan bloemen, takken en andere planten. Hierdoor kan de muur worden aangepast aan elk decor of thema, en ontstaat een werkelijk uniek en opvallend middelpunt in elke kamer.

Of u nu de voorkeur geeft aan weelderig groen, levendige bloemen of delicate takken, de groene wand kan worden gevuld met de perfecte combinatie van planten om de perfecte sfeer te creëren. En omdat de muur ontworpen is om gemakkelijk bijgewerkt en veranderd te worden, kunt u de bloemen en andere elementen aanpassen aan de veranderende seizoenen of uw veranderende smaak.

Naast zijn schoonheid en veelzijdigheid heeft de verticale tuin ook praktische voordelen. Hij kan helpen een meer comfortabele en gastvrije omgeving te creëren, terwijl hij ook een uniek en stijlvol designelement vormt dat zeker indruk zal maken.

Kortom, de greenwall van Peter Van Son is een echt bewijs van de schoonheid en het aanpassingsvermogen van de natuur, en een perfect voorbeeld van hoe modern design kan worden gebruikt om de natuurlijke wereld te verbeteren en te laten zien. Of u nu op zoek bent naar een prachtig middelpunt voor uw huis of kantoor, of gewoon een vleugje groen wilt toevoegen aan uw ruimte, de greenwall is een uitstekende keuze.

Een van de grootste voordelen van een kunstplantenwand is dat deze zeer weinig onderhoud vergt. In tegenstelling tot levende planten, die regelmatig moeten worden bewaterd, bemest en gesnoeid, hoeven kunstplanten slechts af en toe te worden afgestoft om ze er op hun best uit te laten zien. Dit maakt ze ideaal voor drukke ruimtes, zoals kantoren en commerciële omgevingen, waar er misschien geen tijd of middelen zijn om voor levende planten te zorgen.

Ben je van plan om ook jouw project van greenwall te voorzien, maar wil graag alle mogelijkheden in het echt zien voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom voor een afspraak in onze schitterende showroom. Heeft u vragen of advies nodig over de kunstplantenwanden van Peter van Son Interieurobjecten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Reacties
Anderen bekeken ook