Maak je interieur een succes met natuurlijke tinten

De kille wintermaanden breken weer aan en het is tijd om gezelligheid en een knusse sfeer in huis te halen! Een effectieve manier om dat te doen?

02 December 2019

Met natuurlijke elementen en accessoires! Met planten, natuurlijke patronen en groentinten breng je in een handomdraai een knusse natuurlijke look in huis. In dit artikel lees je hoe je dat doet!

Tropische prints en kleuren

In koude tijden is het erg effectief om tropische prints en kleuren in je woning op te nemen. Prints van topische regenwouden, exotische palmen en kleurrijke bladeren staan garant voor een warme sfeer in huis. Wissel de prints af met kleuren als goudgeel en steenrood om een vrolijke twist mee te geven aan je interieur.

Groen moet je doen

Een gegarandeerd succes voor een natuurlijke look in huis: een overload aan bloemen en planten. Kamerplanten zijn een echte interieurtrend en ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Bloemen en planten onderstrepen de natuurlijke look van je interieur en zijn een echte toevoeging. Met name de Monstera Deliciosa (Gatenplant) en Areca Palm (Goudpalm) zijn super populair.

Houttinten

Houten jaloezieen van Veneta.com, laminaat, bijzettafels en stoelen geven een robuust en warm karakter mee: iets waar je naar op zoek bent in de wintermaanden. Plof neer op je zachte sofa en geniet van je knisperende haardvuur in je tropische interieur!

Finishing touch

Je tropische, gezellige en knusse interieur is bijna af. Om de finishing touch te geven voeg je een grote hoeveelheid accessoires toe. Ga niet over de top, dit zorgt voor een onrustig gevoel. Kies voor accessoires die bij de prints en kleuren van de rest van je interieur passen om eenheid te creëren.

 

Meer wooninspiratie opdoen? Neem een kijkje op Pinterest of in interieurbladen!