Behangcirkels van Funqy Wall Art

Prachtige ronde behangcirkels van stevig, maatvast en krimpvrij vliesbehang.

Je woonkamer, kantoor, slaapkamer of keuken krijgt een hele nieuwe look

De ronde behangcirkels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, 1.20 diameter, 1.60 diameter en 2.0 meter diameter. Zo past er altijd een mooi formaat in je woonkamer, je kantoor of boven je bed. Kies een mooie afbeelding uit uit onze collectie.

funqy

De behangcirkels zijn eenvoudig op muur aan te brengen met behanglijm. Je kan de behangcirkel eenvoudig en snel over schilderwerk of over het bestaande behang plakken. Geniet direct van de mooie blikvanger in je interieur! Heb je zelf een foto? Die kunnen we ook voor je produceren. Kies in dat geval Eigen Foto, je kan je foto uploaden bj je bestelling.

De ronde Wallpapers van 120 cm en 160 cm bestaan uit 2 banen van 60 of 80 cm. Wil je het behang uit één stuk, betaal je een toeslag van €15,-
Het behangpaneel van 200 cm bestaat uit 3 banen, indien je het uit 2 delen wil hebben betaal je een toeslag van €7,50. De behangcirkels zijn eenvoudig op te plakken. Je krijgt een behanginstructie via de mail.

NB Alle afbeeldingen van de behangcirkels zijn ook verkrijgbaar op Forex (lichtgewicht mat kunststof, 5 mm dikte). Ideaal als je een grovere muur hebt, of van veranderen houdt, deze zijn namelijk makkelijk te verplaatsen.

Bestel gemakkelijk online.