string(1) "p"

Vinyl Novilon van Forbo

Wanneer u de beste keuze zoekt voor uw vloer, ontworpen naar uw smaak en passend bij uw woonstijl, dan heeft Novilon voor u een brede keuze! 

Vier - en twee meter breed verend vinyl

Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Dat is Novilon: kamerbreed vinyl dat uw zintuigen prikkelt. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid: een hele stille vloer. En natuurgetrouw.

Neem de vernieuwde en verbeterde Novilon Nova. Door het levensechte reliëf en bijvoorbeeld de v-groef in de lengterichting zijn deze vloeren niet van hout te onderscheiden. Novilon Pro voor een Kleurrijke designvloeren voor Intensief gebruik. Deze collectie biedt verrassende kleuren die passen in de interieurtrends van vandaag en morgen en wordt geleverd in neutrale tinten en frisse accentkleuren. Door de sterke beschermlaag is Novilon Pro uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. 

vloer novilon

Ontdek de collecties van Novilon

Novilon Nova, Novilon Fusion, Novilon Prima, Novilon Pro, Novilon Viva Hout, Novilon Viva Rustiek, Novilon Viva Steen & Design, Novilon VT wonen.

Onze merken

Wij voeren de hele collectie Novilon en Marmoleum van Forbo Flooring.
Bezoek onze showroom in winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem.

vloer novilon