Partner

Leeuwenkamp Woninginrichting

Website
algemene informatie

Het interieur van uw huis dat bent u zelf. In elke kamer weerspiegeld uw eigen persoonlijke smaak, met uw eigen stijl, fantasie, creativiteit en deskundige advisering van Leeuwenkamp woninginrichting tovert u de ruimte om in een plek waar u zich echt thuis voelt en waarin u zichzelf herkent.

Leeuwenkamp Woninginrichting heeft al meer dan 40 jaar ervaring en heeft reeds een bekende naam in haar regio. Van vader op zoon is de kunst van het woning inrichten doorgegeven.

Wij zijn van mening dat mensen steeds minder tijd hebben en dat men er mee gebaat is dat wij ook op locatie kunnen komen met onze rijdende winkel. In ons assortiment hebben wij van vele grote merken, tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen- en buiten zonwering, ophangsystemen en ook nog vele accessoires.

Het leggen van het tapijt wordt zeer vakkundig door onze huisstoffeerders gedaan. De meeste tapijten worden gratis bezorgd en gelegd. Ook de jarenlange ervaring met het maken van gordijnen, diverse plooien, zeilogen enz. is bij ons geen probleem. De gordijnen worden geconfectioneerd in ons atelier.

Service staat bij ons als nummer 1. Ook na het vervallen van de fabrieksgarantie komen wij bij u langs om de eventuele problemen op te lossen.

winkelpand

artikelen

Vinyl Novilon van Forbo

Wanneer u de beste keuze zoekt voor uw vloer, ontworpen naar uw smaak en passend bij uw woonstijl, d...

Binnen & buiten zonwering

Als "Inspiration Dealer" van Luxaflex Window Styling, kunnen wij als één van de eersten de nieuwst...

Toon alle 2 artikelen
collecties
Leeuwenkamp Woninginrichting heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rivièradreef 28
2037 AH Haarlem

023 5358003


RECENSIES
CONTACT
Rivièradreef 28
2037 AH Haarlem

023 5358003