array(3) { ["scheme"]=> string(4) "http" ["host"]=> string(21) "www.drtgietvloeren.nl" ["path"]=> string(7) "/design" }
Partner

DRT Vloeren

DRT gietvloeren bestaat sinds 1983, dit jaar dus 30 jaar! Een gietvloer van DRT Vloeren staat voor design, kwaliteit, service en ambacht. Doe inspiratie op en bekijk hier de gietvloer zelf. Kom naar onze showroom in 's-Hertogenbosch,  Antwerpen of Zutphen. Gietvloeren van de hoogste kwaliteit kunsthars, cement of zand.

Bedrijfsoverzicht DRT Vloeren

Urban Velvet gietvloer

Gietvloeren hebben een aantal zeer grote voordelen: ze zijn naadloos, makkelijk schoon te maken en eenvoudig te plaatsen over vloerverwarming.  

DRT gietvloer

Urban Velvet, Stone Island en Living Concrete, dit zijn de diverse typen gietvloeren van DRT Gietvloeren. Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren.

Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is: gietvloeren zijn met hun ambachtelijk karakter en bijzondere uitstraling een uniek sieraad voor elk interieur, van klassiek tot trendy.

Met een DRT-vloer heb je de keuze uit vele kleuren en kleurcombinaties, je kunt er werkelijk alle woonsferen mee creeëren: van strak en minimalistisch tot knus en gezellig. En durf gerust te combineren met warme materialen als hout, stoffen en kleden!

Ontdek zelf wat een DRT gietvloer voor jouw woning kan betekenen: www.drtgietvloeren.nl.

Meer lezen over
'Urban Velvet gietvloer'?

meer van deze professional

Special Items

Een zeer unieke en speciale gietvloer voor iedereen die...

Urban Velvet PU

De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaa...

Living Concrete

DRT Gietvloeren is de specialist op het gebied van giet...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.