Partner

DRT Vloeren

DRT gietvloeren bestaat sinds 1983, dit jaar dus 30 jaar! Een gietvloer van DRT Vloeren staat voor design, kwaliteit, service en ambacht. Doe inspiratie op en bekijk hier de gietvloer zelf. Kom naar onze showroom in 's-Hertogenbosch,  Antwerpen of Zutphen. Gietvloeren van de hoogste kwaliteit kunsthars, cement of zand.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

Cement- en kunststofvloeren worden nog niet zo lang in het interieur toegepast. Daar is een hele ontwikkeling aan voorafgegaan. DRT Gietvloeren is daar vanaf het begin – 30 jaar geleden – een voorloper bij geweest. In die tijd hebben ze zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied. Dit bedrijf combineert het beste van twee werelden: de netheid en nauwkeurigheid die de particuliere klant zo belangrijk vindt en de technische kennis waar bedrijven het vaakst een beroep op doen.
Esthetische eigenschappen en de fijnheid van afwerking zijn belangrijke speerpunten bij de designvloeren van DRT Gietvloeren. Wat niet wegneemt dat de technische kenmerken eveneens essentieel zijn. Het bedrijf houdt zich continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en nieuwe verwerkingsmogelijkheden.
DRT Gietvloeren garandeert kwaliteit. Zo is deze vloerenspecialist erkend door Stichting Vloerkeur (Afbouwkeur) en gecertificeerd door NEN-EN-ISO-9001:2008 en VCA. Sinds kort is DRT Vloeren voor de consumentenmarkt ook erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
artikelen

Morsen mag met een gietvloer in de keuken

Of een gietvloer in de keuken handig is? Natuurlijk!

Urban Velvet gietvloer

Gietvloeren hebben een aantal zeer grote voordelen: ze zijn naadloos, makkelijk schoon te maken en e...

Toon alle 6 artikelen
collecties
DRT Vloeren heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Randmeer 6
5347 JW Oss

0412642588


RECENSIES
CONTACT
Randmeer 6
5347 JW Oss

0412642588