Partner

DRT Vloeren

DRT gietvloeren bestaat sinds 1983, dit jaar dus 30 jaar! Een gietvloer van DRT Vloeren staat voor design, kwaliteit, service en ambacht. Doe inspiratie op en bekijk hier de gietvloer zelf. Kom naar onze showroom in 's-Hertogenbosch,  Antwerpen of Zutphen. Gietvloeren van de hoogste kwaliteit kunsthars, cement of zand.

Bedrijfsoverzicht DRT Vloeren

Stone Island gietvloer

De Stone Island vloer is een multi-toepasbare vloer. Deze gietvloer van DRT Gietvloeren kan door het hele huis worden toegepast. Deze vloeren zijn voorzien van zand en hars en hebben een stoer en strak karakter. Gietvloeren verschijnen steeds vaker in de hedendaagse interieurs en zijn erg makkelijk te onderhouden. Bovendien is het mogelijk een gietvloer over vloerverwarming heen te plaatsen. Wilt u ook graag een cement- of kunststofvloer? Neem dan een kijkje op de website van deze gietvloer specialist www.drtgietvloeren.nl.  

Productomschrijving

 

Een vloer bestaande uit fijn zand met hars, zo wordt de Stone Island omschreven. Deze vloer kan door het gehele huis worden toegepast van de woonkamer en keuken tot slaapkamer en toilet. In deze vloer blijft u de zandkorreltjes zien en is daardoor iets stoerder dan de Urban Velvet vloer, maar net iets ‘strakkerÂ’ dan de Living Concrete vloer.

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Stone Island gietvloer'?

meer van deze professional

Special Items

Een zeer unieke en speciale gietvloer voor iedereen die...

Living Concrete

DRT Gietvloeren is de specialist op het gebied van giet...

Urban Velvet PU

De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaa...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.