Partner

DRT Vloeren

DRT gietvloeren bestaat sinds 1983, dit jaar dus 30 jaar! Een gietvloer van DRT Vloeren staat voor design, kwaliteit, service en ambacht. Doe inspiratie op en bekijk hier de gietvloer zelf. Kom naar onze showroom in 's-Hertogenbosch,  Antwerpen of Zutphen. Gietvloeren van de hoogste kwaliteit kunsthars, cement of zand.

Bedrijfsoverzicht drtgietvloeren.nl

Living Concrete

DRT Gietvloeren is de specialist op het gebied van gietvloeren. De cement- en kunststofvloeren worden steeds vaker toegepast in het interieur. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zijn zelfs toepasbaar over de vloerverwarming heen. Met een gietvloer haalt u een ambachtelijke vloer met karakter in huis! Kijk voor meer informatie op www.drtgietvloeren.nl.  

Productomschrijving

 


Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is: gietvloeren zijn met hun ambachtelijk karakter en bijzondere uitstraling een uniek sieraad voor elk interieur, van klassiek tot trendy. Er is een grote variatie aan sferen te creëren, van strak en vlak tot stoer en robuust. De keuze in eigentijdse kleuren, structuren en afwerkingen is bovendien zeer uitgebreid. Zo kan er voor iedereen een unieke vloer ontwikkeld worden.

 

 

Meer lezen over
'Living Concrete'?

meer van deze professional

Special Items

Een zeer unieke en speciale gietvloer voor iedereen die...

Urban Velvet PU

De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaa...

Stone Island gietvloer

De Stone Island vloer is een multi-toepasbare vloer. De...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.