string(1) "p"
Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Zuivere lucht in de vorm van een lamp.

Het is geweldig om weer zuivere lucht in te ademen, voor onszelf en te zorgen en voor het welbevinden van de mensen van wie we houden.

Bellaria by Falmec, zorgzaam voor de lucht die we inademen.

En het voelt nog beter als we dit met Bellaria doen, verkrijgbaar in vier kleuren die geselecteerd zijn om in harmonie te zijn met alle inrichtingstrends en smaken: in de woonkamer, de keuken, op de werkplek, waar u maar wilt. Bovendien heeft Bellaria een tweevoudige functie omdat het de lucht zuivert en omgevingsverlichting biedt met een ledlamp met instelbare intensiteit.

Geniet van de zuivere lucht en het prachtigedesign met unieketechnologie.

Bellaria, met zijn exclusieve technologie en fascinerende esthetiek, is gemaakt van mondgeblazen glas in lijn met de historische traditie van Venetiaanse meesters. Een compleet ambachtelijke productie gekozen door Falmec om een designproduct te creëren dat de kennis
en de passie van de beste Italiaanse ambachtelijke traditie verenigd.


Bellen, lijnen, kleine oppervlakgebreken zijn eigenschappen van al het mondgeblazen en met de hand vervaardigde glas. Deze moeten niet als gebreken worden gezien.

Bellaria verandert de atmosfeer in uw huis in alle opzichten.

Dankzij het actieve ionisatiesysteem zuivert Bellaria de lucht door geuren en verontreinigende stoffen uit de lucht van uw huiselijke omgeving te elimineren: bacteriën, virussen, schimmels, stofmijten en microorganismen.

Het systeem herstelt de ideale ionenbalans die kenmerkend is voor zuivere, van vervuiling ontdane natuurlijke omgevingen waardoor het fysieke en psychologische welzijn van mensen die in die huiselijke omgeving wonen, wordt verbeterd. Dit is allemaal mogelijk in absolute stilte en in elke leefomgeving.

Automatische modus blad-sensor.

De sensor analyseert de luchtkwaliteit en toont deze in een blad-display dat verandert van groen (zuivere lucht) naar geel (lucht die gezuiverd moet worden).

In een zuivere natuurlijke omgeving bestaat de lucht uit een mengsel van ionen met een ratio per kubieke centimeter van 1.200 positieve ionen ten opzichte van elke 1.000 negatieve ionen. Dit is de optimale balans die vitaliteit, energie en welbevinden biedt in de leefomgeving.

Gecertificeerde uitvoering.

Testen uitgevoerd door de University of Padova, Department of Molecular Medicine, hebben een aanzienlijke vermindering van de bacteriële belasting in de omgeving en een concrete vermindering van de mycotische belasting aangetoond als er een Bellaria aanwezig is.

De testresultaten lieten een vermindering zien van 85% van de bacteriële belasting en een vermindering van 71% van de mycotische belasting in de omgeving.