Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Light eilandschouw

Geïnspireerd door de "less is more" logica, heeft Light een essentiële en geometrische vorm, die perfect past in moderne keukenomgevingen.

Laat de lucht schijnen

Dankzij Falmec's nieuwe ultracompacte "Multi-Air" technologie kan Light het hele afzuigelement bevatten in een 10 cm hoge behuizing. Het afzuigelement wordt omsloten door twee zwart satijnen aluminium profielen en in het bovenste deel, door twee rookkleurige glazen platen. Een Ledstrip over de gehele lengte van de afzuigkap is geïntegreerd in de externe profielen, om het werkblad beter te verlichten en een aangenaam omgevingslicht te creëren.Een Ledstrip over de gehele lengte van de afzuigkap is geïntegreerd in de externe profielen, om het werkblad beter te verlichten en een aangenaam omgevingslicht te creëren.

Twee uitvoeringen

Model Light is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, 180 cm met asymmetrisch afzuigvlak en de 120 cm met een centraal afzuigvlak en voorzien van koolstof/zeoliet filters waardoor dit model alleen geschikt is voor recirculatie. Licht, design en prestaties zijn nog nooit zo helder geweest!

De Light is leverbaar vanaf: Juli 2021