Prachtige sfeervolle plafonnières 

Mooie sfeerverlichting voor aan het plafond gemaakt van gekleurd glas (mozaïek) zoals zwart-wit, blauw, turquoise, witte en vele andere kleurrijke designs.

Ook geschikt voor de badkamer!

Het leuke van de oosterse plafondlampen is dat ze geschikt zijn voor de badkamer, dus creëer echt in iedere ruimte de gewenste sfeer met een turkse plafonniere. Wat kost een mozaiek plafondlamp bij Merel in Wonderland nou eigenlijk? De prijs varieert van een goedkope oosterse plafonnière voor in het toilet tot een voordelige grote orientaalse plafondlamp. Een ding is zeker, want u vindt zeker uw geschikte lamp uit de grote online collectie van Merel in Wonderland.

Mozaiëk plafonnière voor ieder interieur

De blauwe en groene kleur is bijvoorbeeld erg geliefd voor in de gang of hal en geeft een koeler fris licht. Zoekt u een echte sfeerlamp, ga dan voor de warme tinten zoals rood en bruin, deze staan zeer gezellig als sfeerlicht in de woonkamer. De multi colour plafonnieres zijn erg gezellig, doordat alle kleuren erin verwerkt zijn en daarom ook overal geschikt voor zijn. Vooral in de kinderkamer zijn de kleurtjes erg gezellig en speels om op te hangen. Zoekt u plafonnieres van glasmozaiek in een neutrale kleur die tevens ook het meeste licht doorlaten, kiest u dan voor de transparante kleur. Transparant past in elk interieur en mocht u vaak van woonstijl veranderen, kunt u deze dus gewoon laten hangen, wel zo makkelijk!

oosters mozaïek

Oosterse plafondlamp voor elke ruimte

De oosterse plafondlampen zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Door de gezellige kleuren en warme sfeer die de lamp geeft, is het meteen een gezellige ruimte. Doordat de oriëntaalse plafonnière bijna in elke kleur leverbaar is, vind u mozaïek te kleurrijk kijk dan eens naar de filigrain plafonnières. Zo kunt u een leuke aparte sfeer creëren in elke ruimte.filigrain

Makkelijk online mozaïek plafondlamp bestellen?

Bij Merel in Wonderland kunt u 24 uur per dag terecht. De verzending is gratis en er zit een makkelijke gebruiksaanwijzing bij. Mocht u er toch niet uitkomen, dan is dit filmpje misschien de oplossing voor u. Hierin laten we u duidelijk zien hoe de oosterse plafonniere kunt ophangen. Ook kunt u terecht op ons montage blog voor de uitgebreide uitleg. Dit alles maakt het monteren van een mozaiek plafonniere een fluitje van een cent. Denkt u daar anders over, dan kunt u altijd even contact opnemen met de klanten service die u graag assisteert.

De plafondlamp online besteld? Dan krijgt u een T&T nr toegestuurd, zodra de lamp verzonden wordt. De lamp zit in een piepschuimmal voor het vervoer en daarbij is de verzending altijd verzekerd. De mozaïek verlichting wordt compleet geleverd met een achterplaat met 2 fittingen erop. De plafondlamp is dus helemaal compleet en klaar voor gebruik. Mocht de plafonnière toch tegenvallen, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.