Partner

Merel in Wonderland

Merel in Wonderland importeert kleurrijke woondecoratie uit India zoals oosterse lampen, Indiase meubels, vloerkleden, patchwork poefen, kelim kussen en ook voor in de tuin een grote collectie buitenkleden. Allemaal zelf ontworpen in de mooie 1001nacht stijl met veel warme kleuren en sierlijke patronen.

Oosterse lampen voor een magische sfeer

Sfeer in huis maak je zeker met oosterse lampen en deze hanglampen met filigrain patronen geven uw interieur een magische sfeer met die betoverende effecten

Oosterse lampen met betoverende lichteffecten

Ook wat meer sfeer nodig in huis? Dan geven deze 1001nacht hanglampen zeker gezelligheid bij u thuis. De metalen filigrain hanglampen zijn er in wit, goud en zwart met allemaal een warme gouden kleur aan de binnenzijde zodat deze mooi doorschijnt. Met de juiste lamp geven de oosterse lampen mooie patronen op de muur en plafond. Ook is het handig dat ze in 3 maten leverbaar zijn en er zijn ook bijpassende wandlampen en plafonnieres van. Heeft u een saaie hoek of een grote gang dan kunt u de grootste maat daar zeker laten schijnen. Of ook leuk om alle 3 de maten bij elkaar te hangen, maar dan speels op diverse hoogtes, dat staat heel gaaf bij elkaar en maakt meteen volume. Alle lampen zijn van metaal en behoeven daardoor geen onderhoud. In India worden de 1001nacht lampen met de hand gemaakt en worden ook die mooie sierlijk bloemen erin gemaakt. 

Meer lezen over
'Oosterse lampen voor een magische sfeer'?

meer van deze professional

Prachtige sfeervolle plafonnières 

Mooie sfeerverlichting voor aan het plafond gemaakt van...

Jute kleden 

Het genieten van een mooi product is heerlijk, maar als...

Oosterse kasten en indiase meubels

Met een oosterse kast geef je een ziel aan de interieur...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.