Unieke Molteni &C shop-in-shop


Co van der Horst opent Molteni shop-in-shop

Zaterdag 17 december opent Co van der Horst een permanente Molteni shop-in-shop in haar winkel in Amstelveen. Speciaal voor de Molteni &C presentatie hebben de designers een luxueus appartement ontworpen met de nieuwste collecties en creaties van Vincent Van Duysen. De ontwerpen van het Italiaanse Molteni &C zijn wereldwijd al decennia toonaangevend.

In de presentatie zijn ook de architectonische inloopkast Gliss Master en andere designmeubelen opgenomen. Vincent Van Duysen ontwierp onder andere Molteni’s modulaire sofa Paul, de Quinten dressoirs en de Jan bijzettafels.

Stephan van der Horst:

“Vincent Van Duysen is onlangs uitgeroepen tot Designer of the Year in België en Molteni behoort tot de meest invloedrijke Italiaanse designhuizen, de combinatie van deze twee iconen brengen wij voor het voetlicht in een compleet interieur.” 

Design primeurs 2017

In de presentatie zijn nieuwe highlights opgenomen van verschillende internationale designmerken, zoals Devialet en Ewald Bosgoed. Voor het eerst in Nederland zijn de licht-designs van Lasvit te zien: schitterende kroonluchters die zijn geïnspireerd op de grote operahuizen. Ook Rubn verlichting ontbreekt niet, een Zweeds merk dat new-vintage en luxe samen laat gaan op een eigenzinnige en verrassende manier. In de shop-in-shop zijn uiteraard naast tal van objecten en bijvoorbeeld Molteni fauteuils van Gio Ponti, verscheidende nouveautés en kunstvoorwerpen gecombineerd. Tot in detail aangekleed met accessoires. 

Interieurdesigner Wilmasue van Pomeren

“De Molteni presentatie is het summum van wat Co van der Horst aan highlights biedt. De meubels, stoffen, verlichting, domotica - de complete uitstraling komt tot uitdrukking. Wij gaan met de nieuwe collectie van Molteni laten zien hoe de duurzame materialen en ontwerpen zijn. Sterk, warm, sober, levendig en inspirerend.”

 

AANBEVOLEN

VITA EOS Micro Lamp

De Vita EOS Micro is by far het schattigste lampje ooit. Een groots design voor ...

Haal daglicht naar binnen (woonkamer)

Woonkamers zijn vaak een van de grootste ruimtes is huis, al dan niet door een u...

5 verschillende woonstijlen en de perfecte hanglampen daarvoor

Handige tips die je helpen bij de zoektocht naar fantastische verlichting voor b...

Lamp van kokoshout

Kokoshout is bij uitstek geschikt voor design producten.

Verlichting in je woonkamer: tips en trucs

Een overzicht van verschillende soorten verlichting en welke lampen je in huis m...

Met deze makkelijke tips koop jij straks altijd de juiste ledlamp

DE BESPAAR WEKEN: Eindelijk een duidelijke uitleg over het verschil tussen ledve...

Advertentie