Diepeveen Keukens en Badkamers

Partner

COOK!SHOP ATAG

ATAG COOK!SHOP: liefde voor het koken in 3 smaken.COOK!SHOP ATAG

- De 'Fun Cook', die uren in de keuken doorbrengt om zijn of haar ideeën tot uitvoer te brengen. Hierbij staat het met elkaar genieten van de zelfgebakken lekkernijen zoals cake, taart en cup cakes voorop. Deze koks kiezen vaak voor een oven, die ideaal is voor de bereiding van deze zoete versnaperingen. Een lekker kopje verse koffie, zo uit de koffiemachine, zorgt voor de finishing Touch."

- Bij de 'Social Cook' draait alles om gezelligheid en het verwennen van de gasten". Om alles op rolletjes te laten verkopen wordt er vaak gekozen voor een dubbeloven, zodat er meerdere gerechten tegelijk kunnen worden bereid. Een extra grote afwasmachine zorgt voor een stukje tijdsbesparing, waardoor er meer tijd overblijft voor een gezellig samenzijn.

- De 'Semi Pro Cook' die het een uitdaging vindt om met recepten van bekende koks aan de slag te gaan. Net als veel mensen kiest deze categorie steeds vaker voor een geïntegreerde wok brander in combinatie met twee of vier kookzones en het gebruik van de combi-stoomoven.

 

ATAG We love cooks

MEER VAN DIT BEDRIJF

Keuken Gorinchem

Deze prachtige witte keuken is geplaatst in een nieuwbouw huis in Gorinchem.

moderne keuken

Een mooie moderne keuken. Wit hoogglans met een stoere greep.

tijdloze keuken

Een mooie keuken. De keuken is voorzien van een prachtig granieten keukenblad. B...