Partner

Diepeveen Keukens en Badkamers b.v.

Zodra je de showroom van Diepeveen binnenloopt, ervaar je de heerlijk ruime opzet van hun keukens, hun creatieve instelling en hun persoonlijke benadering.

COOK!SHOP ATAG

ATAG COOK!SHOP: liefde voor het koken in 3 smaken.



COOK!SHOP ATAG

- De 'Fun Cook', die uren in de keuken doorbrengt om zijn of haar ideeën tot uitvoer te brengen. Hierbij staat het met elkaar genieten van de zelfgebakken lekkernijen zoals cake, taart en cup cakes voorop. Deze koks kiezen vaak voor een oven, die ideaal is voor de bereiding van deze zoete versnaperingen. Een lekker kopje verse koffie, zo uit de koffiemachine, zorgt voor de finishing Touch."

- Bij de 'Social Cook' draait alles om gezelligheid en het verwennen van de gasten". Om alles op rolletjes te laten verkopen wordt er vaak gekozen voor een dubbeloven, zodat er meerdere gerechten tegelijk kunnen worden bereid. Een extra grote afwasmachine zorgt voor een stukje tijdsbesparing, waardoor er meer tijd overblijft voor een gezellig samenzijn.

- De 'Semi Pro Cook' die het een uitdaging vindt om met recepten van bekende koks aan de slag te gaan. Net als veel mensen kiest deze categorie steeds vaker voor een geïntegreerde wok brander in combinatie met twee of vier kookzones en het gebruik van de combi-stoomoven.

 

ATAG We love cooks

meer van deze professional

classic keuken

Mooie klassieke keuken in magnolia kleur. Voorzien van ...

Landelijke keuken

Prachtige landelijke keuken. Praktisch met een Quooker ...

Landelijke blauwe keuken

Landelijke blauwe keuken. Wat vooral super is aan deze ...

Toon alle 93 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.