Foto: TrumpLight-designlamp-white-II-white-verlichting

TrumpLight WHITE II WHITE designlamp

TrumpLight designlamp WHITE II WHITE voert boventoon in elk interieur en geeft prachtige verlichting.

TrumpLight designlamp WHITE II WHITE voert boventoon in elk interieur en geeft prachtige verlichting door de reflectie van lichtstralen.

De TrumpLight van WHITE II WHITE voert de boventoon in elk interieur. Door de bijzondere staander, een verzilverde trompet, heeft deze exclusieve designlamp een chique uitstraling en is een kunstwerk op zich. Door de zilverkleurige binnenzijde van de lampenkap geeft de reflectie van de lichtstralen als de lamp aan staat een prachtig effect. De TrumpLight verfraaid dus zonder meer elke woonkamer, studeerkamer, slaapkamer, entree of kantoor.

Kleuren TrumpLight designlamp

De verzilverde TrumpLight is ook verkrijgbaar met zwarte voet, lampenkap met zwart aan de buitenzijde en zilverkleur aan de binnenzijde. Of met een goudkleurige TrumpLight met zwarte voet en lampenkap met zwart aan de buitenzijde en goudkleur aan de binnenzijde.

De TrumpLight van WHITE II WHITE is te verkrijgen via www.whiteiiwhite.com en heeft een adviesverkoopprijs van € 895.

Not just another lifestylewebsite

Alle producten van WHITE II WHITE zijn momenteel alleen nog exclusief verkrijgbaar via de website www.whiteiiwhite.com. En dit is niet zomaar een woonwebsite. Jarenlang research heeft er voor gezorgd dat de webshop perfect voldoet aan de behoeften van de markt. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit. De webshop is erg servicegericht. En er is een uitstekend voorraadbeheer, waardoor alle producten (m.u.v. de met de handgemaakte bedden) op voorraad zijn. Binnen Nederland, België en Duitsland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is een ‘niet goed – geld terug’-garantie. En je kunt de producten tot 45 dagen na aankoop ruilen.

Meer informatie: www.whiteiiwhite.com

Publicatiedatum: 4 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties