Foto: mrs-q-lamp-jacco-maris

Mrs.Q Jacco Maris lamp

De combinatie van het robuuste leder in de kap en het met zorg gevormde metaal van de staander zijn kenmerkend voor de Mrs. Q lamp van Jacco Maris.

Elke ronding van mrs.Q is met zorg gekozen om tot de perfecte mix van stoere elegantie te komen. Het bijzondere van mrs.Q zit in de details; de ogenschijnlijke eenvoud van de staander, de bijzondere kleurcombinatie en de afwerking van het leder geven dit lichtobject een tijdloze, organische look en feel. Mrs.Q is beschikbaar als vloer- en wandlamp.

Specificaties mrs.Q lamp

- Materiaal staander: de staander is leverbaar in messing, bruut staal of met een lederen omkleding.
- Materiaal kap: leder
- Kleur: naturel, cognac, donker bruin, zwart of groen
- Uitvoering: vloer- en wandlamp
- Hoogte vloerlamp: 215 cm

Jacco Maris

Al twintig jaar ontwerpt en ontwikkelt Jacco Maris designverlichting. Het bedrijf streeft ernaar om design en functionaliteit te combineren in bijzondere lichtobjecten. Licht is een bron van emotie, die Jacco Maris steeds opnieuw probeert te vangen in de perfecte combinatie van vormen en materialen. Veel van onze lichtobjecten bestaan uit doordachte vormen van metaal, die met de hand worden vormgegeven, gebogen en gelast. Elke vorm wordt zorgvuldig gekozen en precies gemaakt om het juiste resultaat te krijgen. Zodat de ontwerpen niet alleen functioneel, maar ook eyecatchers zijn.

Meer informatie: www.jaccomaris.com

Publicatiedatum: 28 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Jeanne-van-Stratum

Waar kan ik deze vloerlamp in het echt bekijken? Ik woon in Eindhoven. "Koek" heeft hem niet in zijn winkel.

9 jaar geleden