Foto: press_2013//ecolamp-luchtreiniger.jpg

Ecolamp, de virus- en bacteriekiller

Ecolamp schoont lucht en helpt tegen allergie, longkwalen en griep.

Ecolamp schoont lucht en helpt tegen allergie, longkwalen en griep. shopvoorgezondheid.nl

Als de gezondheid maar goed is. Gevleugelde uitspraak die steeds minder vaak op mensen van toepassing is. Door industrialisatie en de toenemende bevolkingsgroei is zelfs de lucht niet meer te vertrouwen. Pollen, bacteriën, schimmels en talloze ziektekiemen vervuilen de lucht die zo belangrijk is voor mensen. Hoe schoner de lucht, hoe vitaler en zelfs vrolijker een mens is. De revolutionaire oplossing is er in de naam van de Ecolamp Air Desinfector. Een lamp die zijn naam eer aan doet, want met een druk op de knop is er geen vuiltje meer aan (of in) de lucht.

HEPA pollenfilter

Pollen, schimmels en ziektekiemen hebben geen schijn van kans meer. Ecolamp schoont de lucht al in enkele uren. Opgelucht ademhalen met de Ecolamp. Aan de ontwikkeling van de revolutionaire werking van de Ecolamp ging een onderzoeksperiode van 1,5 jaar vooraf. Een speciale Philips UVC lamp is het kloppend hart van de lamp. Lucht wordt de lamp in gezogen, waarna de UVC lamp schadelijke stoffen vernietigt en enkel zuivere lucht naar buiten laat stromen. Het HEPA pollen filter zorgt ervoor, dat ook die hun opmars gestuit zien. Zelfs besmettelijke bacteriën zoals influenza-A en stafylokokken verliezen hun grip, terwijl veroorzakers van vervelende verkoudheden en keel-, oog- en oorontstekingen eveneens worden geëlimineerd.

Zorgverzekeraar biedt mogelijkheid Ecolamp aan te schaffen

Het principe van de Ecolamp wordt al langer in ziekenhuizen gebruikt als air desinfector. Nieuw is de Ecolamp als uitvoering voor particulier gebruik. In de afgelopen maanden is deze handzame versie veelvuldig getest in wachtruimten van ziekenhuizen en bij huisartsen, maar ook in dierenwinkels en klaslokalen. De resultaten bleken uitmuntend. Niet voor niets biedt bekende zorgverzekeraar ONVZ al haar klanten de mogelijkheid een Ecolamp aan te schaffen. Ecolamp doodt pollen, bacteriën, virussen en schimmels en geeft verse lucht.

Klaas Wilting, voormalig voorlichter van de politie Amsterdam, is tevreden gebruiker en ambassadeur van de Ecolamp.

Prijs

Introductieprijs: Ecolamp ? 199,00.
Verkoop- en productinfo: Holland China Connection B.V, tel: +31 (0) 800.222.33.37 of kijk op www.ecolamp.eu.

Publicatiedatum: 16 april 2009

Reacties