Draadloos dimmen van ledstrips

Niko biedt met zijn led dimmerontvanger een bijzonder compacte oplossing voor het bedienen en dimmen van leds.

Niko biedt met zijn led dimmerontvanger een bijzonder compacte oplossing voor het bedienen en dimmen van leds.

Dit product omvat in 1 behuizing zowel een dimmer, een RF-ontvanger als een voeding. Deze 1-kanaals led dimmerontvanger kan gebruikt worden voor het dimmen van monochrome ledverlichting op 24VDC (max. 25W). Door zijn bouwvorm laat hij zich bijzonder gemakkelijk wegwerken in bijvoorbeeld plafonds, meubilair... Elke bediening kan een onbeperkt aantal ontvangers tegelijkertijd aansturen, elke ontvanger stuurt tot 4m ledstrips aan. U sluit de ledstrips eenvoudig op de ontvanger aan, u hebt enkel nog een stopcontact nodig.

 

De Niko ledstrips kunnen met een draadloze bediening gedimd worden. Deze bediening kleeft, schroeft of legt u waar u dat wenst. De vormgeving ervan sluit naadloos aan op de bestaande reeksen Niko Pure, Niko Intense en Niko Original. De afdekplaten zijn meervoudig verkrijgbaar, zowel horizontaal als verticaal. Zo vullen deze bedieningen onopvallend het bestaande schakelmateriaal in de woning aan.

 

Draadloos dimmen van leds is niet enkel geschikt voor nieuwe toepassingen. Ook bestaande sfeer-, oriëntatieverlichting of indirecte verlichting kan u eenvoudig vervangen door energiezuinige Niko ledstrips (24VDC). Meubilair komt beter tot recht wanneer er een lichtlijntje aan toegevoegd wordt. De ledstrips van Niko zijn erg compact, bieden een egale lichtlijn en zijn erg makkelijk te monteren. Met deze led dimmerontvanger doet Niko nog een schepje bovenop de reedse bestaande functionaliteit. Eenvoud troef dus, zowel voor de gebruiker als voor de installateur.

Meer informatie: www.niko.nl

Publicatiedatum: 15 oktober 2010

reacties
anderen bekeken ook

Fatboy Kerst verlichting 

Zelf een lichtplan maken: plaats verlichting op de juiste plek

Guido van Loon

Welke lamp haal ik in huis? Spaarlamp of toch led?

Professionele Warm Wit PRO Ledstrips

Dé Kerstverlichting van 2018

Verlichting in je woonkamer: tips en trucs

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie