Een lamp voor elke gelegenheid

Op het eerste gezicht lijkt het een nieuwe tafellamp, maar deze lamp kan ook hangen of liggen.

19 April 2020

Deze LED lamp is verkrijgbaar in drie kleuren en is ontworpen door kaschkasch. De Ani Lamp is prachtig, of deze nu aan of uit staat. Ani is gemaakt van solide materialen in combinatie met geavanceerde LED-technologie waardoor deze lamp geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De ambitie van ontwerpstudio kaschkasch is om met de Ani Lamp in elke verlichtingsbehoefte in huis te kunnen voorzien. Dit werd de motivatie om de collectie uit te breiden met een extra grote tafellamp en nieuwe vloerlamp. Deze uitbreiding betekend meer licht in elke ruimte in en om huis. Geef meer sfeer aan de tuin, het terras of het balkon met deze verplaatsbare verlichting. Bovendien kan de kap ondersteboven worden gedraaid waardoor de lichtbron decoratie wordt. Ani Lamp kan worden ingesteld in drie sterktes. Ani is uitgevoerd in een white, satellite, magnet en geheel nieuw komt de kleinste versie ook in de kleur nude.

That is why

Het kleurbeleid van blomus wordt toegepast op alle producten – verlichting, badkamer accessoires, textiel en servies. Niet alleen geven deze kleuren blomus een bepaalde stijl en herkenbaarheid, maar ze laten zich hierdoor ook gemakkelijk combineren. Ani Lamp is vanaf februari verkrijgbaar via blomus dealers en via blomus.com.

Wie is kaschkasch?

kaschkasch is een Duits ontwerpduo dat in 2011 is opgericht. Het duo bestaat uit Florian Callus en Sebastian Schneider, die beiden een voorliefde hebben voor strakke en simpele ontwerpen met details of functies die soms kleine verrassingen bevatten. kaschkasch ontwerpt naast lampen ook meubels en accessoires voor Ligne Roset, Living Divani, Menu en Hay.

Productinformatie / Ani Lamp
Ontwerper: kaschkasch
Materiaal: gepoedercoat aluminium
Lichtbron: led, oplaadbaar
Kleuren: white, satellite, magnet

Kleine tafellamp (ook verkrijgbaar in nude)
Maat: H 33 cm / Ø 22 cm
Prijs: € 99,95

Medium tafellamp
Maat: H 49 cm / Ø 34 cm
Prijs: € 149,-

Vloer lamp
Maat: H 121 / Ø 34 cm
Prijs: € 199,-

Reacties