Breng sfeer in je huis met de Vintage slimme WiFi lampen van Innr

Innr breidt hun Filament ledlampen-assortiment uit met WiFi-varianten in drie retro uitvoeringen. Vanaf eind juli verkrijgbaar

08 Juli 2021

Je hoeft jouw favoriete serie niet meer op pauze te zetten om de lampen aan te doen of (juist) te dimmen. Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt namelijk hun assortiment uit met drie verschillende stijlvolle retro ledlampen. Deze vintage WiFi lampen zijn eenvoudig en veilig te bedienen via de Innr-app, een centrale besturingseenheid (bridge) is hierbij niet nodig. De "filament"-look is gevat in transparante geel/gouden bollen van echt glas en daarmee zijn het echte blikvangers in de woonkamer. De WiFi lampen zijn vanaf eind juli verkrijgbaar via de website van Innr vanaf €29,99 per set van twee.

Na installatie kunnen de lampen vanaf elke plek worden bediend en automatisch worden in- en uitgeschakeld via een timer. De helderheid is natuurlijk zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse lichtopties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op zonsopgang of zonsondergang, maar ook instellen op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen. Hoe handig is dat? De lampen passen op elke standaard E27 fitting en zijn dus makkelijk in jouw bestaande armaturen te draaien. Installeer tot wel 10 verschillende WiFi lampen op jouw app en netwerk, zo heb jij binnen no time een ‘slim’ huis.

De lampen worden aangeboden in een verpakking van twee stuks. Er zijn drie design varianten beschikbaar: Bulb, Globe en Edison. De productnamen zijn WRF 763-2 voor de Vintage Bulb, WRF 761-2 voor de Globe bulb en WRF 764-2 voor de Edison editie. Deze lampen maakt diverse licht designs mogelijk met een warme gouden lichtkleur van 2200 Kelvin en een gemiddelde lichtsterkte van 350 lumen.

Adviesprijs per set van twee

Bulb - WRF 763-2 - € 29,99
Globe - WRF 761-2 - € 39,99
Edison - WRF 764-2 - € 39,99

Innr heeft naast deze vintage WiFi lampen ook slimme witte LED lampen en slimme gekleurde LED lampen in het assortiment. Bekijk hier het volledige WiFi assortiment van Innr.

Reacties