Foto: 2015/amazona-ultramatte-krijtverf.jpg

Ultramatte krijtverf Amazona

Restyle je interieur met de ultramatte krijtverf van Amazona.

Van romantisch Marrakesh tot veelzijdig Olijfgrijs of de stijlvolle Black Pearl: een muur of meubelstuk verven was nog nooit zo gemakkelijk! Amazona krijtverf is in tegenstelling tot andere krijtverfsoorten ook nog eens écht 100% natuurlijk. Laat je inspireren!

Zó gepiept

Of je nu voor Scandinavisch, industrieel, landelijk of romantisch gaat: een nieuwe look voor je interieur is met de krijtverf van Amazona snel en makkelijk geregeld. De ultramatte krijtverf, niet te verwarren met schoolbordverf, dekt perfect zodat je meteen aan de slag kunt. Muren -inclusief stucwerk of behang- schilder je in één keer over (voorbehandelen is niet nodig!). En ook je meubels of accessoires voorzie je in een handomdraai van een nieuw jasje, zónder dat je ze eerst hoeft te schuren. Easy as that!

Natuur op de muur

Met Amazona krijtverf haal je de natuur in huis. De verf is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee het enige 100% ecologische krijtverfmerk in Nederland. Dat voelt (en ruikt!) niet alleen goed, het zorgt óók voor een uniek resultaat: doordat de krijtverf alleen natuurlijke kleurpigmenten bevat ontstaan levendige, diepe kleuren. Het resultaat is rustig, zacht maar robuust en vooral heel natural.

Veelzijdige verf

De krijtverf hecht bijzonder goed en leent zich perfect voor al je creatieve uitspattingen. Het palet telt 20 eigentijdse kleuren, geheel zelf ontwikkeld door interieurstyliste Christel van Bragt, het brein achter Amazona. Naast je muren en meubels geef je óók diverse accessoires als vazen, glazen voorraadpotten of kaarsen gemakkelijk een nieuwe look. Of zoals Christel het zegt: “De enige beperking is je eigen fantasie!”

Meer inspiratie? Kijk op www.amazona.nl.

Reacties