Foto: graham-brown-fleurig-behang-dessin

Fleurige behangdessins Graham & Brown

Met de Field en Forest behanglijn van Graham & Brown haal je het voorjaar in huis.

Een veldboeket in een vaas brengt kleur in huis. Maar waarom niet je muur behangen met deze romantische veldbloemen? De bloemen met hun fragiele blaadjes en dunne stengels staan meestal maar een paar dagen mooi op vaas. Maar deze exemplaren verwelken nooit. Je kunt ook kiezen voor de prachtig gestileerde bladeren in een bleke groen- en blauwtint. De bloemloze varen met zijn blaadjes heeft een tere en toch ook stoere uitstraling. Door het eenvoudige kleurgebruik en de witte achtergrond zorgt dit behang voor een rustpunt in je interieur. Deze dessins uit de Field and Forest lijn passen naadloos in de onverminderd populaire botanische trend. Doordat ze zijn gedrukt op vliesbehang hoef je alleen de muur in te lijmen en is het behang eenvoudig te verwerken.

De botanische wereld van wonderen

De botanische trend blijft onverminderd populair. Graham & Brown heeft daarom de lijn botanische wereld van wonderen ontwikkeld. De prachtige bloemen in rood- en gestippelde exemplaren zijn een blikvanger in je interieur. De witte achtergrond zorgt ervoor dat dit behang een rust uitstraalt die bijvoorbeeld goed past in de huis- of slaapkamer. Het tweede dessin doet denken aan pagina’s uit een 19de-eeuwse botanische encyclopedie. Je raakt niet uitgekeken op de getekende bloemen en vlinders, voorzien van een ouderwetse typografie. Breng je huis in botanische sferen met deze rijk gedecoreerde behangdessins van Graham & Brown. Doordat ze zijn gedrukt op vliesbehang hoef je alleen de muur in te lijmen en is het behang eenvoudig te verwerken.

Vintage behang met een glimlach

De camee medaillons ken je wellicht nog van je oma. Graham & Brown maakt deze hangers weer helemaal van nu met dit vintagebehang met een glimlach. Hiermee tover je in een saaie wand in een handomdraai om in een geweldige eyecatcher. Hang de medaillons in je slaapkamer en droom weg bij de prachtige uitgesneden portretten, dieren en bloemstillevens in mauve en roze. Of plak ze boven je schouw voor een retrolook met een knipoog. Breng humor in je huis met deze elegante camee medaillons van Graham & Brown. Doordat het behang is gedrukt op vliesbehang hoef je alleen de muur in te lijmen en is het behang eenvoudig te verwerken.

Verkoopadviesprijs voor dit behang uit de Super Fresco Easy Collectie van Graham & Brown is € 24,-. Het behang is te koop bij Hornbach.

Reacties