Advies voor verf en behang

Bolten de Woonversierder in Heiloo adviseert iedereen die zijn huis gaat schilderen om daar goede verf voor te gebruiken.

De betere verf voor het betere resultaat

U gaat een tijdsinvestering doen en wilt dat het er mooi uit komt te zien. De goedkoopste verfsoorten geven dan vaak toch niet helemaal het resultaat waar u op had gehoopt. U ziet bijvoorbeeld nog vlekken op de muur. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen de verf van de beste merken aan te bieden. Kom dus naar onze showroom voor verf van Sigma, Sikkens, Boonstoppel, dimago® of Histor. In de kleur die u zoekt.

Passende verf voor uw schilderklus
De keuze voor de verf hangt samen met wat u gaat schilderen. Wilt u een nieuwe kleur geven aan uw badkamer? Gaat het juist om een keuken? Of bent u van plan om de schuur van een make-over te voorzien? De interieurkenners van Bolten de Woonversierder helpen u bij het vinden van de juiste pot.

Meng uw eigen tint met mengverf van Bolten de Woonversierder
Staat de kleur die u zoekt niet in onze kasten? Dan biedt mengverf uitkomst. U kiest een kleur uit de kleurenwaaier, dan mengen wij hem in onze mengmachine. Dit kan met hoogglans, zijdeglans, matte verf, latex, structuur- en muurverf. Daar zijn zowel binnen- als buitenvarianten van.

Onze aannemers verrichten de schilderklus voor u
Bent u zelf niet in de mogelijkheid de verf aan te brengen? Wij werken met betrouwbare vaste schilders die het werk graag voor u verrichten. Neem daarover contact met ons op.

Ook voor behang geldt: goedkoop is duurkoop

Daarom bieden we bij Bolten de Woonversierder juist de betere merken, die garant staan voor langdurig woonplezier. U leest hier meer over de merken in onze showroom.

Wij leveren Eijffinger, BN International, Arte, Designers Guild, Rasch, Behang Expresse en A.S. Création.