string(1) "b"
Profielfoto van Bolten de Woonversierder

Bolten de Woonversierder

Westerweg 259, 1852 AG Heiloo

Over ons

Bolten de Woonversierder is met 600m2 showroom een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor vloeren, verschillende soorten verf, raamdecoratie en behang. Wij bieden u advies over de beste oplossingen voor uw woning. U zoekt een woonproduct, u vindt huiselijkheid.

Bent u in de buurt van Heiloo op zoek naar een echte kenner op het gebied van interieur? Bolten de Woonversierder is met 600m2 showroom een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor vloeren, verschillende soorten verf, raamdecoratie en behang. Wij bieden u advies over de beste oplossingen voor uw woning. U zoekt een woonproduct, u vindt huiselijkheid.

Een interieurzaak met service

Bolten de Woonversierder heeft een uitgebreid assortiment. Bekijk onze mooie interieurproducten in onze showroom, centraal gelegen in Heiloo, bij Alkmaar. Hier vindt u een eindeloze keuze woonartikelen. Een wereld vol woonideeën, geschikt voor een complete make-over, maar ook voor kleine aanpassingen aan uw interieur.

Advies bij u thuis

Wie zijn woning een nieuwe kleur wil geven, kan wel een extra professionele blik gebruiken. Bent u geïnteresseerd in een specifiek product, dan komen wij graag eens bij u thuis kijken. Onze interieurspecialisten denken met u mee en bieden het advies waar u verder mee komt.