Partner

Bolten de Woonversierder

Bolten de Woonversierder is met 600m2 showroom een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor vloeren, verschillende soorten verf, raamdecoratie en behang. Wij bieden u advies over de beste oplossingen voor uw woning. U zoekt een woonproduct, u vindt huiselijkheid.

Website
algemene informatie

Bent u in de buurt van Heiloo op zoek naar een echte kenner op het gebied van interieur? Bolten de Woonversierder is met 600m2 showroom een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor vloeren, verschillende soorten verf, raamdecoratie en behang. Wij bieden u advies over de beste oplossingen voor uw woning. U zoekt een woonproduct, u vindt huiselijkheid.

Een interieurzaak met service

Bolten de Woonversierder heeft een uitgebreid assortiment. Bekijk onze mooie interieurproducten in onze showroom, centraal gelegen in Heiloo, bij Alkmaar. Hier vindt u een eindeloze keuze woonartikelen. Een wereld vol woonideeën, geschikt voor een complete make-over, maar ook voor kleine aanpassingen aan uw interieur.

Advies bij u thuis

Wie zijn woning een nieuwe kleur wil geven, kan wel een extra professionele blik gebruiken. Bent u geïnteresseerd in een specifiek product, dan komen wij graag eens bij u thuis kijken. Onze interieurspecialisten denken met u mee en bieden het advies waar u verder mee komt.

artikelen

Hou de zon buiten met stijl

U houdt van de zon, maar wil deze ook buiten het huis houden om zo binnen een koel, schaduwrijke sfe...

Alle kanten op met raamdecoratie

Alleen de beste raamdecoratie is goed genoeg. Bolten de Woonversierder uit Heiloo biedt vele prachti...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Bolten de Woonversierder heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Westerweg 259
1852 AG Heiloo

(072) 532 19 90RECENSIES
CONTACT
Westerweg 259
1852 AG Heiloo

(072) 532 19 90