Abonneer u op de schilder

Neem een abonnement bij Van der Laan Meesterschilders!

Regelmatig onderhoud

Iedere woningbezitter weet dat het buitenschilderwerk regelmatig moet worden onderhouden. Anders verliest de verflaag zijn beschermende en verfraaiende functie. Gaat u dit jaar zelf aan de slag of laat u deze arbeidsintensieve klus toch maar liever over aan ervaren vakmensen?

Persoonlijke omstandigheden zijn vaak doorslaggevend. Misschien heeft u gewoon geen zin om uw vrije tijd op te offeren terwijl uw buren in de tuin van het mooie weer genieten. Of bent u op een leeftijd waarop u niet graag meer zelf op de ladder klimt. Voor diegenen die het schilderwerk liever uitbesteden is een onderhoudsabonnement dan ook de juiste keuze.huis

Welke werkzaamheden zitten er in het abonnement?

Ieder jaar komen onze schilders (na afspraak) bij u langs om het schilderwerk uitgebreid te controleren en eventuele gebreken te herstellen óf om een complete overschilderbeurt uit te voeren.

In het abonnement wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden er van jaar tot jaar aan uw woning worden verricht en welk bedrag u daar jaarlijks voor betaalt. Het schilderwerk van uw woning wordt in prima conditie gehouden. De factuur wordt jaarlijks verstuurd nadat de werkzaamheden gereed zijn. Bij verkoop van de woning stopt het abonnement.

Bekijk de formule online.

buitenkant