string(1) "b"
Profielfoto van Schildersbedrijf Vanderlaan B.V.

Schildersbedrijf Vanderlaan B.V.

Frogerstraat 22, 1975 BV IJmuiden

Over ons

Altijd een vakman bij u in de buurt! Onze schilders zijn bij ons in vaste dienst en wonen en werken in het westen en midden van het land. Zij hebben een grote mate van zelfstandigheid en maken bijvoorbeeld zelf hun afspraken met de klant. Op basis van hun vakmanschap kiezen zij zelf de verfproducten uit die het beste bij úw woning passen. Er woont dus altijd een vakman van Vanderlaan bij u in de buurt.

Meer dan een eeuw ervaring!
Vanderlaan (sinds 1879) is een middelgroot schildersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk aan woningen en gebouwen. Ons bedrijf is gevestigd in IJmuiden; juist in deze omgeving hebben wij veel geleerd over de noodzaak van goed schilderonderhoud.

Al in de zestiger jaren van de vorige eeuw is Vanderlaan begonnen met het ontwikkelen en uitvoeren van onderhouds-abonnementen voor particuliere woningbezitters, woningcorporaties en instellingen. Sedertdien hebben wij volgens dergelijke formules al meer dan een miljoen woningen overgeschilderd.

En natuurlijk is er in de loop der jaren wel wat veranderd, met name de ontwikkeling van verfproducten heeft niet stilgestaan. Vanderlaan volgt deze ontwikkelingen op de voet. Maar onveranderd bleef de ambachtelijke en vakkundige wijze waarop het schilderwerk wordt uitgevoerd.schilder