Foto: zirpybox

The sound of the summer

De nieuwe Zirpybox van Relaxound brengt de zon in het dagelijks leven.

18 Augustus 2023

Innovatief is het duo-soundsysteem: als set van 2 soundboxen zorgt het voor een natuurlijk surround-geluid als een zomerweide. In de ene box tjilpt een krekel, in de andere box een sprinkhaan. We voelen de zonnestralen en voelen ons ontspannen.

Het geluid wordt geactiveerd door een bewegingsdetector en speelt gedurende 3 of 30 minuten, daarna vervaagt het geluid vanzelf. De duur van het krekelconcert kan met een kleine schakelaar naar wens worden ingesteld. Klankvariaties zorgen voor afwisseling. De fronten zijn, dankzij upcycling, gemaakt van 100% afvalhout. De behuizingen zijn gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en de batterij is oplaadbaar.

De Zirpybox is verkrijgbaar in wit, hout en meadow en passen in vrijwel ieder interieur. Hij kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor het toilet, de badkamer, (home)office of voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Dit alles maakt van de Zirpybox ook een perfect cadeau. Naast de Zirpybox, heeft Relaxound de Birdybox, Zwitscherbox, Lakesidebox en Oceanbox.

Verkoopprijs Zirpybox duoset € 79,-
Verkrijgbaar op www.relaxound.com

Reacties