Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Snoepkleuren in je interieur

Felle, snoepkleuren zoals appeltjesgroen, neongeel en zuurstokroze winnen terrein in de huiskamers.

Snoepkleuren vormen een weg in je interieur

Als je de afgelopen jaren goed hebt opgelet waren het vooral de kleuren wit, beige en grijs die hun stempel op het populaire interieur drukten. Maar! Er is een ommekeer gaande. Knallende, felle kleuren winnen terrein in de huiskamers. Appeltjesgroen, neongeel en zuurstokroze worden de kleuren die we dit najaar heel veel gaan zien in het interieur.

Wie de interieurtrends een beetje volgt kon het al zien aankomen. De trend begon met kleine accessoires zoals kandelaren met hier een daar een felle kleur kaars erin. Toen verschoof de trend zich ook naar de keuken. Bont gekleurd servies werd uit de kast getrokken en de eettafel werd ermee aangekleed. Maar als we nu kijken zien we ook juist de meubelen zoals banken, grote fauteuils en salontafels in felle kleuren verschijnen in de bladen en online bij de woonwebshops. Zo ook bij ons natuurlijk! Want wij zijn fan van deze trend. DEENS.NL heette tot voorkort niet voor niets Deens Kleurrijk Wonen.

Niet pastel maar fel!

En dan bedoelen we niet de zachtaardige pasteltinten, die we overigens ook erg mooi vinden. Het zijn de felle neonkleuren die we terugzien. Dat betekent overigens niet dat pastel naar de achtergrond is verdwenen. Pasteltinten kun je heel makkelijk combineren met felle kleuren. Denk aan het begrip ton-sur-ton. Kies een kleurenpalet dat bestaat uit één basiskleur. Vervolgens ga je die kleur toepassen in verschillende tinten. En dan kan daar dus nu ook een felle kleur tussen zitten.

Het leven bruist

Ons sociale leven bruist en mensen gedragen zich weer zoals van ouds. Dat is duidelijk zichtbaar in ons interieur. Ons interieur wordt een weerspiegeling van hoe we in het leven staan. Felle kleuren die we veel terugzien zoals geel, roze en groen staan voor vrolijkheid, liefde en vriendschap. En daar willen we ons zoveel mogelijk mee omringen. Dus ga niet meer voor veilig maar durf te combineren. 

Wees niet bang voor kleur
Bedenk je wat het ergste is wat er kan gebeuren als een verf op de muur toch niet zo goed uitpakt... Want dan verf je er toch gewoon overheen? Of als je die felrode stoel toch niet zo'n succes vindt? Dan vraag je eens rond in je vriendinnengroep; misschien is er iemand die deze trend net heeft ontdekt en nog wel helemaal fan is!