string(1) "p"

Hou de zon buiten met stijl

U houdt van de zon, maar wil deze ook buiten het huis houden om zo binnen een koel, schaduwrijke sfeer te creëren

Zonwering aan de gevel

Dan zoekt u een zonwering die past bij de stijl van uw woning en uw interieur. Bij ons in de winkel in Heiloo en online bent u van harte welkom voor zonweringen en binnenzonwering.

Om buiten meer schaduw te creëren, zodat u comfortabel van uw terras geniet, is buitenzonwering geen overbodige luxe. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze aan zonweringen voor de gevel. Een mooie draailuifel of valluifel helpt hierbij. Deze zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en stijlen. Dus ook in een stijl die perfect past bij uw woning.

Zonwering voor binnen

Maar het is ook fijn om de zon vanuit uw huis te weren. Hiervoor hebben wij voor u een mooie collectie lamellen, luxaflex en gordijnen die allen dienst kunnen doen als binnenzonwering. Zo hebben wij bijvoorbeeld gordijnen met een zilverkleurige achterkant. Deze speciale stof weert de zon en verduistert de kamer optimaal. Zo houdt u het huis lekker koel. We hebben diverse stoffen en patronen voor u. De prachtige raamdecoratie is heel gemakkelijk te combineren met de buitenzonwering. Hierdoor ontstaat er een op maat
gemaakt, prachtig interieur en exterieur dat comfortabel en huiselijk aanvoelt.

Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie, dus ook de zonwering, maken wij helemaal op maat. Wij komen daarom graag bij u thuis in Heiloo en omstreken om uw ramen op te meten. Daarnaast geven wij u graag een kleuradvies en zoeken wij samen met u de beste zonwerende raamdecoratie uit. Zo wordt wonen in uw huis nog fijner.

Wilt u meer weten over onze zonweringen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor u of een afspraak om persoonlijk met u de mooiste binnen- en buitenzonwering uit te zoeken.