Buitenzonwering

Een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing.

Buitenjaloezieën

Een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding in een ruimte perfect worden geregeld. Buitenjaloezieën geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.
In een oogopslag

*ideale daglichtregeling
*effectieve warmtewering
*windvast

Markiezen

Ambachtelijk handwerk met modern gebruiksgemak. Klassieke uitstraling met moderne materialen. De markiezen zijn leverbaar in hout en aluminium, beide zijn onderhoudsvriendelijk.
In een oogopslag

*klassieke romantische uitstraling
*vele kleuren en dessins
*beschermt tegen warmte en UV straling

Screens

Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.
In een oogopslag

*beschermen uw interieur
*biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
*compacte cassette en geleiders

Skuggi

Kooloos Zon & Huis heeft nu dè ideale oplossing in huis wat voorkomt dat zonnestralen via de zijkant naar binnen schijnen en beschermt tegen wind.

Beschermend

De Skuggi is dè oplossing tegen hinderlijke zon inval aan de zijkant van uw zonwering of huis. Met als extra voordeel dat u daardoor ook minder last heeft van wind. En met het Soltis 96 doek blijft uw doorzicht behouden.

Volledig op maat

U kunt kiezen voor de Skuggi Populair, met een vaste maatvoering en de keuze uit drie doekkleuren. Of voor de Skuggi Exclusief, die volledig op maat wordt geleverd en meer doekkleuren en montagemogelijkheden heeft.
Weerbestendig

Het gepatenteerde Soltis 96 doek is meerlagig gecoat, heeft een hoge UV-resitentie en kan tegen water en wind. Het ophangsysteem bestaat uit weerbestendig roestvrij staal en geanodiseerd aluminium.


Eenvoudige montage

Een Skuggi kunt u eenvoudig zelf monteren. In onze montagevideo ziet u stap voor stap hoe u dat doet. De benodigde bevestigingsmiddelen worden meegeleverd. Deze zijn geschikt voor bevestiging in hout of steen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fsq9J5oHx5s


Eenvoudig in gebruik

Met een lange slingerstang draait u de Skuggi eerst soepel op tot de gewenste hoogte. Daarna rolt u er het zonnescherm mee af. Haak het scherm aan uw gevel en aan de meegeleverde stabilisatiesteen, en uw scherm blijft in positie.
Eigen stijl

Precontraint technologie geeft het Soltis 96 doek een strakke afwerking en een perfecte look. Daarbij kan de Skuggi Exclusief in full-color of zwart-wit naar eigen ontwerp worden bedrukt. Zodat het ook voor reclame kan worden gebruikt.

Terraszonwering

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Luxaflex® terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.
In een oogopslag

*geschikt voor brede gevels
*beschermt uw terras
*ongehinderde doorloop

Vensterzonwering

Vensterzonwering beschermt uw interieur tegen zonnestraling en is bij uitstek geschikt voor toepassingen op balkons, smalle hoge ramen of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Onze vensterzonwering biedt u een vrij uizicht naar buiten en geeft de mogelijkheid om uw ramen en deuren te openen.
In een oogopslag

*beschermt tegen zonnestraling
*vrij uitzicht naar buiten
*diverse systemen verkrijgbaar

Meer van Kooloos Zonwering Bekijk alle