Serviceflat in lommerrijk Driehuis (N-H)

U wilt zelfstandig wonen in een omgeving die uw privacy respecteert en tegelijkertijd voor geborgenheid en gezelligheid zorgt?

Veilig en beschermd wonen

Wonen in De Luchte betekent kiezen voor zelfstandig en ‘verzorgd wonen’ in een veilige en beschermde woonomgeving met alle services, faciliteiten en activiteiten binnen handbereik. Als nieuwe bewoner van één van de 113 huurappartementen mag u bovendien uw huisdier meebrengen. Op voorwaarde dat het dier geen overlast veroorzaakt voor de overige bewoners.Wonen in De Luchte betekent kiezen voor zelfstandig en ‘verzorgd wonen’ in een veilige en beschermde woonomgeving met alle services, faciliteiten en activiteiten binnen handbereik. Als nieuwe bewoner van één van de 113 huurappartementen mag u bovendien uw huisdier meebrengen. Op voorwaarde dat het dier geen overlast veroorzaakt voor de overige bewoners.

Unieke ligging bij uitvalswegen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar

De serviceflat is centraal en rustig gelegen nabij wandelparken (Beeckestijn) en Kennemerduinen. Bushalte, treinstation en dorpskern zijn op loopafstand bereikbaar. De middenstand van het dorp kent een diversiteit aan winkels, zoals een banketbakker, een slager, een kapper, een kledingzaak, een sigaren-en wijnzaak en een supermarkt. Van maart tot en met september is bovendien het gerenommeerde ‘IJspaleis’ geopend. Stuk voor stuk leuke winkels die de eigenheid van het dorp Driehuis onderstrepen. Iets verder weg, in tien autominuten, bent u al aan de zee. Station Driehuis is slechts vijf minuten lopen en biedt een snelle treinverbinding naar omliggende steden als Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Beverwijk en Alkmaar.

Dagelijks verse maaltijden

Op de keuken van ons huis zijn wij trots. Zij is van een uitstekende kwaliteit en voldoet aan alle wettelijke hygiëne en Arbo-eisen. Een team van zes vakmensen van Primeurshop Bol bereidt elke dag een verse en gezonde warme maaltijd voor onze bewoners. Als bewoner kunt u een keuze maken uit twee verschillende menu’s (componentenkeuze). Daarnaast houden wij rekening met uw eventuele dieetwensen (bijvoorbeeld zoutloos, vegetarisch). Wanneer een bewoner jarig is, heeft hij of zij de mogelijkheid een feestmaaltijd te bestellen. Deze kan eventueel samen met de gasten worden genuttigd in het eigen appartement of, als het gezelschap te uitgebreid wordt, in de recreatieruimte. Deze mogelijkheid bieden wij u ook bij het vieren van jubilea, trouwdagen, et cetera.

Als extra service is het mogelijk om salades, koude schotels en hapjes te bestellen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een aantal themadiners, waarbij de ene keer de buitenlandse keuken centraal staat en de andere keer een lokale specialiteit.