Partner

Serviceflat De Luchte

De combinatie van zelfstandig en ‘verzorgd wonen’ in een veilige en beschermde woonomgeving maakt het aantrekkelijk om voor serviceflat De Luchte in Driehuis te kiezen. Alle services, faciliteiten en activiteiten liggen binnen handbereik.

Website
algemene informatie

Over Serviceflat De Luchte in Driehuis

U wilt zelfstandig wonen in een omgeving die uw privacy respecteert en tegelijkertijd voor geborgenheid en gezelligheid zorgt? Serviceflat De Luchte biedt een combinatie van individueel en collectief wonen in de omgeving van Haarlem, Heemstede en Amsterdam (Noord-Holland). Juist de combinatie van beide woonvormen maakt wonen in De Luchte zo plezierig. U behoudt de regie over uw eigen leven en verrijkt het met de ongedwongen en prettige sfeer van ons ‘huis’.

Veilig en beschermd wonen
Wonen in De Luchte betekent kiezen voor zelfstandig en ‘verzorgd wonen’ in een veilige en beschermde woonomgeving met alle services, faciliteiten en activiteiten binnen handbereik. Als nieuwe bewoner van één van de 113 huurappartementen mag u bovendien uw huisdier meebrengen. Op voorwaarde dat het dier geen overlast veroorzaakt voor de overige bewoners.

Alle informatie vind u op onze website.

artikelen

Serviceflat in lommerrijk Driehuis (N-H)

U wilt zelfstandig wonen in een omgeving die uw privacy respecteert en tegelijkertijd voor geborgenh...

collecties
Serviceflat De Luchte heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lodewijk van Deyssellaan 4
1985 CK Driehuis

0255 536070


RECENSIES
CONTACT
Lodewijk van Deyssellaan 4
1985 CK Driehuis

0255 536070