Foto: Website-lancering-tmc

Online sfeer proeven op de vernieuwde website van TMC Wonen

Op donderdagochtend 16 december trok het team van TMC Wonen een confettikanon en een fles champagne open in hun woonwinkel in Goes.

Met trots lanceerde TMC Wonen haar spiksplinternieuwe website. Ook het projectteam van Nedbase was aanwezig bij dit feestelijke moment. Nedbase is als digital agency het creatieve en technische brein achter de website. De uitdaging was om de unieke klantervaring bij TMC Wonen online over te brengen op een website die inspireert... En dat is gelukt! 

Verdiepen in de doelgroep en doelen

TMC Wonen is al sinds 1975 een begrip in Goes en omstreken. De nieuwe website toont aan hoe het bedrijf door de jaren heen is gegroeid en geprofessionaliseerd. Om tot dit online visitekaartje te komen, verdiepten Nedbase Digital Agency en TMC Wonen zich tijdens een inspirerende sessie in de verschillende doelgroepen en doelen van de website. Het resultaat: een vooruitstrevend design met een stijlvolle uitstraling, waarbij het gebruikersgemak van de klant voorop staat. 

Online beleving

Waar het in de vier woonwinkels voornamelijk draait om sfeer en het presenteren van producten, staan op de website inspiratie en beleving volledig centraal. De website is gebouwd aan de hand van drie pijlers: persoonlijk, vakmanschap en inspiratie. Alsof je een online wandeling maakt door een woonwinkel van TMC Wonen, inclusief inspiratie en advies over jouw woonwensen. 

Via www.tmcwonen.nl plan je als websitebezoeker gemakkelijk online een afspraak in voor een persoonlijk advies aan huis.

 

Meer van TMC Wonen
Reacties