Foto: 2017-09/sofacompagny showroom amsterdam.jpg

Sofacompany opent in Amsterdam

Scandinavisch design naar de hoofdstad

Op 30 september opent Sofacompany een showroom op de Stadhouderskade in Amsterdam. De online meubelwinkel zal zes dagen in de week geopend zijn, zodat consumenten de nieuwste items 'live' kunnen zien en beleven.

Sinds de lancering van Sofacompany.com, maken Amsterdammers groot deel uit van het klantenbestand. Een eerdere try-out op de Overtoom werd een groot succes, dus de keuze voor een vaste showroom in Amsterdam is een logische stap voor de online winkel. De grand opening is op 30 september op de Stadhouderskade en open voor iedereen. Alle bezoekers krijgen in het openingsweekend 20% korting op alle bestellingen.

Sofacompany staat bekend om kwalitatief hoge producten en betaalbaar design. Dit wordt mogelijk gemaakt door het in-house Scandinavisch ontwerpteam, eigen productie en het weghalen van 'the middleman', dus geen tussenhandel of doorverkoop. De designs zijn uitdagend en er zijn eindeloze opties in stoffen en pootkleuren. Tevens is er de mogelijkheid een eigen meubel samen te stellen tegen een kleine meerprijs.

De nieuwste 'Exclusive Collection' wordt tijdens de opening gepresenteerd en is all-about-velour.

Sofacompany Amsterdam
Stadhouderskade 115

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 11.00u tot 18.00u
Zaterdag en zondag van 11.00u tot 17.00u

Reacties